You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Elektronik-startups møder den etablerede industri på EOT-messen

@Redaktionen
”EOT – Electronics of Tomorrow” samler hele elektronikbranchen den 9-11. Maj. I år er der både skruet op for tilbuddet til startups og tilføjet en række nye kategorier til messen – blandt andet en stor satsning på lydbranchen.

Sponsoreret: Artiklen er udgivet i samarbejde med EOT – Electronics of Tomorrow


Hele elektronikbranchen er igen inviteret indenfor, når messen ”EOT – Electronics of Tomorrow” slår dørene op i starten af maj. Og denne gang bliver det med større fokus på startup-sektionen end nogensinde før.

”De etablerede udstillere efterspørger startups, og de vil rigtig gerne møde dem tidligt i processen. Så der er et stort fokus på startups – også fra udstillerne. Derfor gør vi noget ekstra for dem i år,” siger Christina Rosenlund, Projektleder af EOT – Electronics of Tomorrow.

Startups, som udstiller på messen, kan igen i år deltage i pitching-konkurrencen, hvor hovedpræmien er 50.000 kroner. Som noget nyt får startup-udstillerne derudover mulighed for at deltage i et match-making arrangement i forlængelse af messens åbningstid, hvor de kan møde relevante aktører fra branchen, der kan give dem et skub i den rigtige retning.


Early Bird indtil 1. april:

Deltag i årets elektronikevent i Herning, gå på opdagelse i fremtidens løsninger hos de mange udstillere og bliv tanket op på viden fra messen store aktivitetsprogram.

Køb din early bird-billet inden 1. april til 125,- på linket her.


Udvider med nye brancher

Over en bred kam holder EOT fast i opskriften: De samler hele elektronikbranchen til et event, der består af workshops, konferenceprogram, udstillere og networking i afslappede rammer, hvor al catering er inkluderet. Men der er også nye tiltag på programmet i år.

Mekanik og 3D er inviteret indenfor. Der er mere fokus på software, UX og industriel design indenfor elektronik. Et nyt konferencespor kaldet ”Tomorrows Technologies” ser dagens lys, hvor der blandt andet bliver plads til kvanteteknologi og MEMS-teknologi.

Årets største nye satsning er dog på lydbranchen og sker i samarbejde med Danish Sound Hub og Danish Sound Cluster. Dansk lydteknologi er i den absolutte verdensklasse, og som en stor aftager af elektroniske komponenter er det helt oplagt, at lyden får sit eget, dedikerede område kaldet “The Wave”.

”Lydbranchen kommer til at være repræsenteret med sit eget event-område, der viser, hvor meget lydbranchen i Danmark kan, og der kommer samtidig et heldags konferenceprogram med fokus på branchen,” siger Christina Rosenlund.


Udstil som startup:

  • Startups har på EOT mulighed for at købe en messestand med møbler og tre dages fuld forplejning inkluderet for 1.500 kroner.
  • Startup som tidligere har deltaget på messen kan få en større stand til reduceret pris.

Læs mere om mulighederne som udstiller her.


Nye bekendtskaber

Med et internationalt konferenceprogram, workshops, startup-fokus og et unikt cateringkoncept har EOT skabt et anderledes koncept. En helhedsoplevelsen som får gæsterne til at mødes.

”I bund og grund er vores formål at skabe rammerne for, at industrien kan mødes. Vi har fokus på netværk og relationer, og der har vi med EOT et unikt produkt, som tilbyder nogle nye og anderledes rammer. Vi kan se, at de besøgende bliver længe på messen, og det betyder jo, at der er rigtig meget at opleve og lade sig inspirere af,” siger Christina Rosenlund.

UGENS STARTUP: