You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

En hemmelig ingrediens der kan ændre alt: Startup har rejst 23 millioner kroner

Foto: Emilie Fuglsang

Norfalk er på en ambitiøs mission mod at redefinere rengøringsindustrien med deres tilgang til produktionen af rengøringsmidler og kosmetik, og har rejst nye penge til rejsen.

Norfalk er på en ambitiøs mission mod at redefinere rengøringsindustrien med deres tilgang til produktionen af rengøringsmidler og kosmetik, og har rejst nye penge til rejsen.

This post is also available in: English

Norfalks innovative teknologi omfatter deres unikke tilgang til produktionen af surfaktanter, en nøgleingrediens i rengøringsmidler og kosmetik, der lover en dramatisk reduktion af CO2-udledning.

“Vores estimater viser, at vores første produkt kan reducere CO2-udledningen med 40-70 procent, så vi har virkelig mulighed for at gøre en mærkbar forskel, siger Lasse Løber, Head of Marketing til Erhvervplus.

Man kan roligt sige, at Kasper Falkenberg og Nicklas Nørgaard, stifterne bag virksomheden, har fået et tillidsstempel efter økonomisk støtte fra anerkendte institutioner. Det understreger netop den potentielle bæredygtige indflydelse som Norfalk kan bidrage med til branchen. De har nemlig fået en investering på 23 millioner kroner fra Bio Innovation Institute samt Danmarks Eksport- og Investeringsfond.

Startede i The Kitchen

Kasper og Nicklas var studiekammerater og ville bruge specialeskrivningen på Aarhus universitet som et springbræt til at starte virksomhed. De tilsluttede sig ‘Innovationshubbet’ The Kitchen med en idé målrettet tekstilindustrien, men efterhånden med at forståelsen for forretningen voksede, endte de med at skrifte retning til kosmetikindustrien.

Læs også: Mød 2 Startups fra The Kitchen: NorFalk og Cystotech – TechSavvy

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY