En ny dansk metaverse-festival så dagens lys, da Lars Seier smagte champagne i VR

@Erik
Et stort, dansk metaverse-event indtager København i foråret 2023 og det blev markeret med en smagning af østers og champagne i virtual reality, hvor både Lars Seier og Werner Valeur var sat i stævne.

Til foråret bliver København en metaverse-festival rigere. Det var nyheden, da netværksvirksomheden CopenX sammen med VR-virksomheden Khora bød indenfor til et tasting-event udover det sædvanlige.

For til begivenheden foregik østers- og champagnesmagningen nemlig både i virkeligheden og i virtual reality, og blandet andre Lars Seier var inviteret. Og selvom han måske havde sine forbehold, var han ikke i tvivl om potentialet i teknologien.

”Metaverset er blevet et punkt på den tjekliste, mange virksomheder arbejder med. Men ligesom med alt andet teknologi er det nok lidt længere væk, end vi går og forestiller os. Lige nu er det stadig kun et udstillingsvindue,” fortalte Lars Seier i de industrielle lokaler i Kødbyen, hvor smagningen afholdt.

”Men der er ingen tvivl om, at de her immersive teknologier kommer til at ændre verden. Særligt de sanselige aspekter, som vi oplever her i aften. Når man kan man få en bøf til at smage af noget andet, bestige Mount Everest fra sin stue eller kan komme til månen uden at være astronaut, begynder det at blive virkelig interessant,” fortsatte han.

Et enormt potentiale

Tasting-eventet var startskuddet til den store metaverse-festival, som har fået navnet CopenX Beyond. Og særligt potentialet på området vækker begejstring.

”Metaverset i kombination med blockchain bliver meget stort. Der er selvfølgelig stadig meget hype forbundet med det her område og der er ingen tvivl om, at det stadig er på et stadie, hvor nogle af tiltagene er præmature. Omvendt er der et enormt potentiale for at ændre verden radikalt,” sagde serieiværksætter Werner Valeur.

CopenX Beyond er programsat til foråret 2023 og bliver en metaverse-festival med alt fra dansende avartarer, hologram-talks og digitale mad- og drikkeoplevelser. Begivenheden bliver afholdt på The Plant i København.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY