You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

“Entangled” is our main theme this year – here is why!

@Redaktionen

This post is also available in: Danish

Af Kay Michelsen, programleder på TechBBQ.

TechBBQ 2023 lover at blive en uforglemmelig oplevelse, der ændrer den måde, vi tænker og handler på. Dette års program er bygget til at udvide vores horisont som et startup-økosystem, der udspringer af vores helt unikke ønske om at dele viden med hinanden.

Jeg er spændt på at se, hvordan TechBBQ-programmet inspirerer deltagerne med et væld af personlige startup-erfaringer og nye perspektiver, som bliver hos dem for at forme en mere resilitent og indflydelsesrig iværksætterfremtid.

<em>Kay Michelsen programleder på TechBBQ<em>

Vores hovedtema i år er Entangled

Jeg har døbt det overordnede tema for dette års TechBBQ “Entangled”. Det er ikke kun fokuseret på programmet. Det sætter retningen, atmosfæren og hvordan vi beder vores deltagere om at tænke i år. Det betyder ikke, at hver eneste session vil dreje sig om sammenfiltring. På samme måde som de sidste to års hovedtemaer “Discovery” og “Elevate” ikke var kernen i hver diskussion på scenen under de tidligere TechBBQ-events.

Entanglement beder i stedet vores deltagere om at praktisere forbundet tænkning og overveje de bølger af indflydelse, de kan skabe ud over deres umiddelbare opmærksomhed.

Perspektiver for morgendagens iværksættere

Hvis TechBBQ ønsker at positionere sig som en global begivenhed og bidrage til morgendagens iværksættere, er vi nødt til at overveje globale kræfter, ideer og begivenheder, der påvirker iværksætterlandskabet.

Iværksættere har et enormt ansvar, og derfor handler Entangled om at fremhæve, hvor forbundet vi er med verden omkring os og hinanden, ikke kun inden for rammerne af forretningsopbygning og iværksætteri.

Omfavnelse af mangfoldighed, inklusion og samarbejde

Det handler om at lægge vores position i økosystemet oven på nye geografier, industrier og ideer for at skabe bedre løsninger. Det handler om virkeligheden i vores globaliserede verden – med krigen i Ukraine og dens vidtrækkende konsekvenser som et eksempel.

Det handler om at udnytte vores eget indviklede og afhængige økosystem til at blive stærkere. Det handler om at forstå, at kønsdiversitet skal håndteres sideløbende med den grønne omstilling, ellers vil kvinder kun besætte 25 procent af jobbene.

Det handler om at skabe forbindelser mellem idéer, som måske ikke er umiddelbart indlysende. Og vigtigst af alt handler det om at sige, at “vi er alle sammen om det”.

Vi fordyber os i et sammenfiltret TechBBQ startup-økosystem

Entangled er en erklæring om enhed, der anerkender, at vi alle er en del af det samme økosystem og deler de samme udfordringer og muligheder.

På TechBBQ er du aldrig mere end seks graders adskillelse fra en potentiel løsning. Dette er sammenfiltring, og vi inviterer alle til at fordybe sig i dette sammenfiltrede startup-økosystem på TechBBQ 2023.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY