You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

This post is also available in: Danish

Velkommen til iværksætter-fællesskabet

Growth Collective

by TechSavvy.media

Et dynamisk og faciliteret fællesskab for stiftere, virksomhedsbyggere og innovatører der har travlt med at udvikle og skabe. Vi forbinder dig løbende med både ligesindede og de rette eksperter. På den måde kan vi udvikle os i fællesskab, dele relevante erfaringer, takle de svære beslutninger sammen – og fejre hinandens successer.

BLIV FOUNDING MEMBER AF FÆLLESSKABET

Få direkte indflydelse på, hvordan fællesskabet udvikler sig – og en bunke ekstra tilbehør som tak for din tidlige støtte.

Som medlem får du altid:

✅ 4 årlige fællesmøder med faglige oplæg, peer-feedback fra ligesindede og god stemning

✅ Adgang til vores digitale fællesskabs-platform

✅ Adgang til alle de digitale grupper, du har lyst til

✅ Fri adgang til eksklusive webinarer og journalistiske temaer

✅ 1:1 sparing med eksperter fra vores videnspanel

Særligt tilbud til de 100 første medlemmer:

✅ En profil-artikel om din virksomhed på TechSavvy.media

✅ Gratis jobopslag på TechSavvy.media, så længe du er medlem

✅ 2 ekstra pladser i det digitale fællesskab, så i alt 3 medarbejdere kan være med på platformen

✅ Mulighed for at oprette events i vores offentlige event-kalender

✅ Adgang til at sende dit pitchdeck til vores investor-netværk

Et vækstkollektiv med læring, peer-feedback og fælles succes - for ambitiøse foundere, nøglemedarbejdere i vækstvirksomheder og nøgleaktører i økosystemet

Det er utroligt krævende både at udvikle et nyt produkt og en god arbejdsplads – og samtidig tiltrække de rette talenter, få investorernes tænder til at løbe i vand og opnå dit unicornpotentiale.

Startup-tilværelsen er en ekstremsport, som kræver et stærkt netværk, der kan hjælpe dig med de rigtige råd og den rette sparing på det rigtige tidspunkt.

Growth Collective gør fællesskabet relevant og effektivt. Du bliver en del af et fællesskab med ligesindende, der oplever de samme udfordringer i hverdagen. Vi deler erfaringer og diskuterer løsninger. Vi får ny, relevant viden fra skarpe oplægsholdere og journalistiske formater. Og TechSavvy.media faciliterer det hele, for vores fornemmeste opgave som værter er at sikre, at du ikke spilder din tid.

Vi mener, at et stærkt fællesskab er afgørende for både din personlige udvikling og virksomhedens vækst. Et fleksibelt fællesskab, der passer ind i en travlt startup-hverdag, hvor founders og nøglepersoner i startups, scaleups og økosystemet kan lære af hinanden, udveksle erfaringer, udvikle sig, vidensdele og vokse ved at bruge hinanden. Så vi på tværs af geografi og brancher bliver klogere, stærkere og mere succesfulde sammen.

Målgruppe

Growth Collective er for iværksættere, ledere og nøgleaktører i startupøkosystemet.

Vi screener alle medlemmer for at sikre det rette fit.

Mange netværk – ét fællesskab

Landsdækkende fællesmøder, et digitalt fællesskab med grupper og webinarer samt lokale meet-ups: Vi sørger for rammerne, så du kan udvide netværket i det format og tempo, der passer dig.

Fællesskab er en dynamisk størrelse. I Growth Collective kan du udvide og udbygge dine netværk i takt med at du udvikler dig, virksomheden vokser og nye behov opstår. Det vigtigste for os er hele tiden at sørge for, at du bliver sat sammen med mennesker, der kan gavne din udvikling.

Derfor begrænser Growth Collective sig ikke til en fast netværksgrupper eller nogle få, årlige møder. Som medlem er du med i et fællesskab, hvor du både fysisk og digitalt kan søge inspiration, gode råd og hjælp, når det passer dig.

Faciliteret forbindelse

Du har travlt, så det skal være effektivt at blive forbundet til de rigtige mennesker og netværk

Du bliver ikke bare medlem af en netværksgruppe, men af et aktivt og dedikeret fællesskab. Det forpligter, for dine udfordringer og mål er vores fælles anliggende, ligesom vi forventer at du aktivt deltager og hjælper andre medlemmer på vej.

Til gengæld sørger vi for rammerne, så du effektivt kan finde nye forbindelser og holde kontakten ved lige – ligesom vores videnspanel står klar til at hjælpe med 1:1 sparing, når du har brug for det.

Løbende læring – med et mediehus i ryggen

Nye indsigter fra skarpe oplægsholdere, månedlige temaer og webinarer med aktuelle trends og udfordringer samt det løbende nyhedsoverblik med TechSavvy.media i ryggen.

Vi dykker ned i emner som “Fremtidens Arbejdsplads”, “Diversitet” og “Marketing”. Emnerne foldes ud i journalistiske månedstemaer på TechSavvy.media, så du løbende bliver klogere. Som medlem af fællesskabet får du efterfølgende et dybdegående webinar serveret på vores digitale platform, så du efterfølgende bruge de nye indsigter til at løse aktuelle udfordringer sammen med resten af fællesskabet.

På samme måde er ny viden og fælles løsninger et centralt punkt på agendaen, når vi fire gange om året mødes til landsdækkende fællesmøder.

Sådan tror vi på, at du konstant kan lære og udvikle både dig selv og din forretning.

Et digitalt fællesskab

Du er altid forbundet til alle de andre stiftere, virksomhedsbyggere, ledere og nøgleaktører i fællesskabet gennem vores digitale fællesskabsplatform.

Her kan du skrive direkte til andre, deltage i løbende webinarer og stille spørgsmål og udveksle erfaringer i både åbne og lukkede grupper.

Webinarer, temaer og uformelle møder

Vi leverer eksklusive historier og indblik, så du løbende får webinarer og journalistisk formidlet indsigt leveret direkte gennem den digitale platform.

Vi forventer samtidig, at du som medlem er en aktiv del i at bygge netværk i fællesskabet – med afsæt i geografi, brancher, fælles interesser eller noget helt fjerde.

Fællesmøder på tværs

Hele fællesskabet er inviteret til vores kvartalsvise fællesmøder.

Her vil der være oplæg fra de mest erfarne iværksættere og de skarpeste eksperter. Workshops, hvor vi i fællesskaber løser hinandens problemer. Og selvfølgelig tid til at skabe og pleje forbindelser og bekendtskaber i hyggelige rammer.

Fællesmøderne afholdes skiftevis i både København, Aarhus og Odense.

Vores mission

Vores mål er klart: Vi ønsker at flere startups bliver til succesfulde, skalerbare og internationale vækstvirksomheder.

Vi mener, at et stærkt fællesskab er afgørende. Et fleksibelt fællesskab, der passer ind i en travlt startup-rejse, hvor founders og nøglepersoner i startups og scaleups kan lære af hinanden, udveksle erfaringer, udvikle sig, vidensdele og vokse ved at bruge hinanden på tværs af brancher og geografi. 

På dén måde, kan vi på tværs af geografi, virksomhedsstadier og brancher bliver klogere, stærkere og mere succesfulde sammen.

Vejen hertil

Vi har skrevet mere end 3.000 artikler om startups, founders og innovatører siden 2018. En dedikeret læserskare har fulgt med, fortalt os deres historier og lært os en masse om, hvad der rører sig i økosystemet.

Vores “Startup Bible” er blevet en årlig tradition sammen med TechBBQ, hvor vi showcaser højdepunkterne fra det danske startupmiljø. Derudover udgav vi i begyndelsen af 2023 “The Guide” i samarbejde med Heyfunding – et landkort over aktørerne i startup-økosystemet, der hjælper startups med at finde vej.

Nu vil vi samle trådene og skabe et faciliteret fællesskab for alle de innovative ildsjæle, vi har berøring med på daglig basis. Så vi kan bygge endnu flere broer mellem iværksættere, virksomhedsbyggere, investorer og aktører – og gøre jeres udfordringer og mål til vores fælles anliggende.

TEMAER FOR FÆLLESMØDER I 2024

KICKOFF: MAKROØKONOMI FOR STARTUPS OG INNOVATØRER

Er inflationen på vej op eller ned? Er der en recession på vej – og hvor dyb bliver den? Hvordan reagerer kunderne i et usikkert marked, og hvad med investorerne?

På mødet får du det store overblik over markedsudsigterne på den korte bane samt inspiration, værktøjer til at navigere gennem usikre tider – og rig mulighed for at møde alle de andre medlemmer for første gang.

11. APRIL 2024 | KØBENHAVN

SPEAKERS:

Nicolaj Højer

Serieiværksætter, business angel og lektor i iværksætteri på CBS.

KUNSTIG INTELLIGENS - PERSPEKTIV OG PRAKSIS

Kunstig Intelligens blæser ind over os, og du bruger det sikkert allerede i din forretning på den ene eller anden måde.

På mødet får du perspektiv på teknologiens potentiale de kommende år, praktiske værktøjer, som kan bruges i dag, og rig mulighed for at dele erfaringer med andre startups, scaleups og innovatører, der ligesom dig allerede har praktiske erfaringer med de nye værktøjer.

13. JUNI 2024 | KØBENHAVN

SPEAKERS:

TBA

TBA

Temaet for dette møde findes i fællesskab

SEPTEMBER 2024 | TBA

TBA

Temaet for dette møde findes i fællesskab

NOVEMBER 2024 | TBA

Bliv founding member af "Growth Collective"

...de første 100 medlemmer af vores nye fællesskab får en helt særlig velkomstpakke til en helt særlig pris.🚀

Skriv dig op her for at høre mere!

Vi spammer ikke, og du kan altid afmelde dig igen!
Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Seneste artikler fra TechSavvy.media

F.A.Q:

Hvordan fungerer fællesskabskonceptet i Growth Collective?

Fysiske netværksmøder:

Vælg frit mellem 5 forskellige temaer, så hvert møde er relevant for dig.
Møderne varer en halv dag og inkluderer:
2 timers fagligt oplæg fra eksperter indenfor områder som HR-tech, diversitet, salg og meget mere.
2 timers interaktiv workshop, hvor vi arbejder med konkrete udfordringer.
Over 2 timer med networking og mulighed for at udvide dit netværk.
Online Community:
Vores online community er faciliteret for at fremme meningsfuld interaktion og vidensdeling.
Her kan du diskutere relevante problemstillinger, få svar på dine spørgsmål og holde kontakten med dine nye netværkskontakter.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.