You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

This post is also available in: Danish

HR Tech-Kursus

Kom med når TechSavvy afholder HR Tech-kursus i København den 31. januar og 1.februar 2024. Hør spændende oplæg fra eksperter inden for både HR og teknologi, netværk med andre HR-interesserede og få værktøjer til, hvordan du i højere grad kan integrere teknologi i dit arbejde. 

En rivende udvikling

Indtil for ganske få år siden talte vi om ”it-understøttelse” af processer, om ”databaserede beslutninger” og om ”at automatisere produktionsprocesser”. Teknologi var noget vi puttede ovenpå for at blive mere effektive. Sådan er det ikke længere. Teknologi er gået fra at være et mere eller mindre uafhængigt ”værktøj” til at blive en integreret del af alle processer og mange har hørt om RPA, AI, IoT, Blockchain og VR og har en grundlæggende forståelse af disse teknologier, samt hvilke muligheder, der er for anvendelse . Den udvikling vil kun fortsætte og endda tage fart.

Teknologierne og deres anvendelse har stor betydning for ikke kun den fremtidige konkurrenceevne, men endda for virksomhedens relevans. Forståelse for teknologierne og deres nuværende og fremtidige anvendelse samt ikke mindst evnen til at implementere teknologierne effektivt, står eller bør stå derfor højt på den strategiske agenda hos alle professionelle og moderne HR ledere og afdelinger.

Udbytte

På dette kursus får du en grundlæggende forståelse for de større, relevant teknologier og inspiration til hvorledes de kan bruges både strategisk og operationelt. hvordan de bedst implementeres i virksomhederne. På den måde er målet, at du kan drive teknologiudviklingen i din funktion og deltage aktivt i diskussionerne om teknologi-strategi og -implementering i din virksomhed. Det er en udbredt opfattelse, at teknologisk udvikling og øget digitalisering kræver massive investeringer, men kurset vil også give ideer til, hvordan du med relativt få midler kan komme i gang.

Målgruppe

Kurset er for dig, der beskæftiger dig professionelt med HR og som gerne vil opnå en dybere forståelse for de muligheder teknologien skaber for det strategiske arbejde med HR. Hvad enten du er HR leder, HR Business Partnere eller HR specialister i den offentlige eller private sektor, henvender kurset sig til dig. 

Pris for deltagelse

Prisen for kurset er DKK 10.000. Dette inkluderer alle oplæg, workshops og forplejning. 

KURSUSMODERATOR

Annette Otto

Annette Otto har arbejdet med stort set alt indenfor HR-området blandt andet, employer branding, talent management, kulturudvikling, ledelsesudvikling, kompetenceudvikling, teknologiimplementering, transformationer, opkøb, turn-arounds og krisehåndtering. Dette gennem ledende stillinger indenfor HR, kommunikation, marketing og procesoptimering.

I 2019 modtog Annette Dansk HR’s HR Pris for arbejdet med mental sundhed i Atea. 

Anette sidder i dag som Senior Vice President i Global Connect og driver desuden Anette Otto Consulting, hvor hun hjælper med at sikre at organisation, struktur, kultur og medarbejdere understøtter den valgte strategi når større transformationer, ledelsesudvikling eller kriser og opkøb skal gennemføres

KURSUSPROGRAM & OPLÆGSHOLDERE

31.01.2024

HR som teknologisk sparringspartner

09.00 - 16.00

Teknologi for ikke-nørder: Hvad betyder forkortelserne og eksempler på anvendelse ;

  • Hvad er AI, VR, Blockchain og RPA/Robotics
  • Anvendelsen af data og teknologi i rekrutterings- og tiltrækningsprocessen
  • Hvordan bruges teknologi i HR hos DTU
  • Brug af VR i onboarding og træning
  • Fra idéer til handling i egen organisation
 

01.02.2024

Teknologiforståelse og teknologi i HR

09.00 - 16.00

  1. AI og teknologi erstatter hverken mennesker eller HR
  2. Anvendelsen af Data i HR
  3. Teknologi til undgåelse af bias inden for rekruttering og performance-vurdering
  4. Hvad skal der til for at komme i gang integrationen af teknologi i egen praksis  

TILMELD DIG HER

For spørgsmål:

Vi glæder os til at se dig!

Days
Hours
Minutes

Har du nogen spørgsmål om kurset? Tøv ikke med at række ud til os på netvaerk@techsavvy.media

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.