You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Er musik-startup svaret på retfærdighed i en verden af streamingtjenester?

@Adam

I en verden, hvor streamingtjenester dominerer musikscenen, kæmper nye kunstnere mere end nogensinde for at finde fodfæste. MuseIQ træder ind på den kaotiske, som en platform, der lover at ændre måden hvorpå kunstnere tjener penge på deres musik.

I en verden, hvor streamingtjenester dominerer musikscenen, kæmper nye kunstnere mere end nogensinde for at finde fodfæste. MuseIQ træder ind på den kaotiske, som en platform, der lover at ændre måden hvorpå kunstnere tjener penge på deres musik.

This post is also available in: English

I takt med musikstreamingens voksende popularitet, står nye kunstnere overfor stigende udfordringer med at sikre en stabil indkomst fra deres værker. MuseIQ, en nystartet platform, der søger at adressere netop den problematik.

MuseIQ’s initiativ er at fremme økonomisk retfærdighed og transparens inden for musikindustrien. Gennem et valideringssystem muliggør platformen, at brugernes abonnementer direkte bidrager til kunstneres indtægter.

Sådan Fungerer det

Platformen tilbyder en simpel, men effektiv model, hvor brugere gennem deres abonnementer tildeles valideringer, som de kan tildele til deres foretrukne kunstnere. Disse valideringer omdannes til direkte betalinger, hvilket sikrer en retfærdig kompensation. MuseIQ arbejder også på integration med digitale-serviceprovider som Amazon Music og Itunes, for at udvide funktionaliteten og fordelene for brugere og kunstnere.

“Denne nye tjeneste med en anderledes betalingsmodel er til gavn for alle artister, labels og sangskrivere, da MuseIQ også afregner alle tracks under 1.000 streams modsat Spotifys nye centric model,” fortæller Jacob Deichmann, Co-founder og COO, til TechSavvy.media

Fremtiden

MuseIQ koncentrerer sig om at skabe et engageret fællesskab og etablere vigtige partnerskaber. Fremadrettet søger de at udvide sin brugerbase, forbedre produkttilbuddet og styrke partnerskaber. Teamet er også på udkig efter investorer og partnere til at understøtte deres initiativer.

Det er stadigvæk tidligt på rejsen, men kampen for retfærdighed er kun lige begyndt for de to stiftere Oscar Stenderup Nielsen og Jakob Deichmann. Du kan i øvrigt møde dem på Sport festival i Aarhus.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY