Erfarne profiler rejser endnu en stor investeringsrunde til SaaS-startup

Andrew Dahl CTO, Toni Hohlbein, CEO og Olafur Palsson, COO i Growblocks.
Danske Growblocks har rejst endnu en tocifret millionrunde anført at bl.a. tyske Project A og melder sig nu klar til at lancere det SaaS-produkt, kunder har været i kø for bare at få lov at teste.

Mange iværksættere oplever lige nu investeringstørke i en tid plaget af inflation, krig og krisestemning. Men sådan er det ikke for SaaS-virksomheden Growblocks, der netop har rejst anden investeringsrunde til at udbrede deres salg- og marketingsoftware.

Den nye runde kapital på 6 mio EUR (ca. 44,6 mio kr) er anført af den tyske venturefond Project A, som ikke har investeret i Growblocks tidligere. Growblocks løser en kæmpe udfordring, som alle investorer i B2B SaaS-virksomheder kender, og derfor bankede flere investorer på døren.

“Vi valgte Project A blandt de mange, der ønskede at være med, fordi de har tilstrækkelig erfaring i at skalere B2B SaaS scaleups. Derfor er de gode at få med på rejsen nu, da vi skal til at skalere vores forretning, nu hvor produktet er klar til at møde markedet. Investeringen sikrer, at vi kan bygge et fantastisk produkt samtidig med at vi kan skrue op for salget,” siger Toni Holbein, CEO og stifter af Growblocks.

Kunder i kø

Growblocks software optimerer og skabe transparens i salg og marketing i B2B SaaS-virksomheder og kunder har ventet i kø for bare at få lov at prøve løsningen. For i udviklingsfasen har Growblocks nemlig haft en snes nøje udvalgte kunder til at give input til produktet.

Men nu er løsningen klar til at blive langet indover den digitale disk. Og det vækker begejstring hos investorerne.

“Growblocks rammer et helt enormt, uløst behov, som er indlysende, når man først har set det. Stifternes baggrund i en række prominente scaleups, hvor de har løst netop denne problematik med stor succes, gjorde det nemt for os at investere,” siger Sam Cash, partner hos Project A.

Erfarne profiler

Selskabet er stiftet af de tre erfarne folk Toni Hohlbein, CEO (tidl. Falcon, Planday)
Olafur Palsson, COO, (tidl. Falcon, Adform, Templafy) og Andrew Dahl, CTO (tidl. Falcon, Zendesk, Raffle.ai).

Alligevel er planen ikke, at Growblocks skal på samme rejse som de førnævnte virksomheder.

“Både Falcon og Planday, som jeg har været med i, blev solgt inden de rundede 100 mio EUR i Annual Recurring Revenue. Det er ikke mit mål. Jeg vil med på hele rejsen og vil beholde en andel, næsten uanset hvor store vi bliver.”

Ud over Project A, som kommer med størstedelen af investeringen, så har også lead-investoren fra den første investering, venturefonden Headline, bidraget, så det beløb, der totalt er investeret indtil nu, er cirka 60 mio DKK.

Investorerne i selskabet tæller over 20 business angels, herunder Tonis, Olafurs og Andrews tidligere chef, Ulrik Bo Larsen, som stiftede Falcon i sin tid.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY