You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Event-startup rejser millioninvestering fra engelinvestorer

Holdet bag event-startuppet Preo.

Danske Preo, en digital salgsplatform til event-branchen, har rejst en større investering fra Keystones-syndikatet. Nu er mission at konsolidere virksomhedens økonomi og skabe endnu mere vækst.

Danske Preo, en digital salgsplatform til event-branchen, har rejst en større investering fra Keystones-syndikatet. Nu er mission at konsolidere virksomhedens økonomi og skabe endnu mere vækst.

Den danske event-tech virksomhed Preo har netop sikret sig en investering på 1.1 million fra et syndikat gennem Keystones og en med-investering fra deres nuværende investorer.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Med base i København og Warsawa har Pres på blot 1,5 år generet omsætning for over en million kroner og skabt sig et solidt kundefundament i fire lande. Udover Danmark har Preo været brugt på tværs af events i USA, England og Holland.

Derfor vækker den nylige investering også begejstring hos folkene bag startuppet.

“Vi har opnået utroligt meget på så kort tid, og med den vækstrejse, vi er begyndt på, blev det nødvendigt at styrke virksomhedens økonomiske fundament. Vi etablerede kontakt med Keystones, og det efterfølgende samarbejde har været intet mindre end enestående. Vi har ikke blot sikret den nødvendige kapital, men har også fået adgang til et team af yderst kompetente og proaktive investorer,” forklarer CEO i Preo, Esben Christensen.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY