You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fremtidens Produktion: Forløs virksomhedens datapotentiale

januar 24 @ 10:00 am - 2:00 pm

Produktionsvirksomheder råder over en guldmine af data. Noget er allerede indsamlet, mens andet venter på at blive høstet. Dataen bliver dog først for alvor værdiskabende, når den analyseres og tages i praktisk anvendelse i dagligdagen.

Til dette netværksmøde besøger vi et af landets førende leverandører af dataindsamling og -analyse, FactBird, som for nyligt er implementeret sin løsning hos en af landets største virksomheder. Det bliver FactBirds Sales Manager Nordic, Anders Rosengaard Holmenlund, der tager os med på rejsen og deler nogle af de muligheder, indsigter og best-practices der findes med data, med afsæt i konkrete udfordringer i gruppen.

Når dagen er slut, er du blevet klogere på potentialet i øget dataindsamling og -analyse, og har fået værktøjer til at implementere nye løsninger i praksis.

Detaljer

Dato:
januar 24
Tidspunkt:
10:00 am - 2:00 pm
Begivenhed Kategori:

Sted

København
Danmark