You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

HR Tech-Kursus

januar 31 - februar 1

Kom med når TechSavvy afholder HR Tech-kursus i København den 31. januar og 1.februar 2024. Hør spændende oplæg fra eksperter inden for både HR og teknologi, netværk med andre HR-interesserede og få værktøjer til, hvordan du i højere grad kan integrere teknologi i dit arbejde.

Indtil for ganske få år siden talte vi om ”it-understøttelse” af processer, om ”databaserede beslutninger” og om ”at automatisere produktionsprocesser”. Teknologi var noget vi puttede ovenpå for at blive mere effektive. Sådan er det ikke længere. Teknologi er gået fra at være et mere eller mindre uafhængigt ”værktøj” til at blive en integreret del af alle processer og mange har hørt om RPA, AI, IoT, Blockchain og VR og har en grundlæggende forståelse af disse teknologier, samt hvilke muligheder, der er for anvendelse . Den udvikling vil kun fortsætte og endda tage fart.

Teknologierne og deres anvendelse har stor betydning for ikke kun den fremtidige konkurrenceevne, men endda for virksomhedens relevans. Forståelse for teknologierne og deres nuværende og fremtidige anvendelse samt ikke mindst evnen til at implementere teknologierne effektivt, står eller bør stå derfor højt på den strategiske agenda hos alle professionelle og moderne HR ledere og afdelinger.

Udbytte

På dette kursus får du en grundlæggende forståelse for de større, relevant teknologier og inspiration til hvorledes de kan bruges både strategisk og operationelt. hvordan de bedst implementeres i virksomhederne. På den måde er målet, at du kan drive teknologiudviklingen i din funktion og deltage aktivt i diskussionerne om teknologi-strategi og -implementering i din virksomhed. Det er en udbredt opfattelse, at teknologisk udvikling og øget digitalisering kræver massive investeringer, men kurset vil også give ideer til, hvordan du med relativt få midler kan komme i gang.

Målgruppe

Kurset er for dig, der beskæftiger dig professionelt med HR og som gerne vil opnå en dybere forståelse for de muligheder teknologien skaber for det strategiske arbejde med HR. Hvad enten du er HR leder, HR Business Partnere eller HR specialister i den offentlige eller private sektor, henvender kurset sig til dig.

Detaljer

Start:
januar 31
Slut:
februar 1
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://techsavvy.media/netvaerk/hr-tech-kursus/

Sted

København
Danmark