Dette er en annonce.

Ingen god hjemmeside uden sikring af en god brugeroplevelse og brugervenlighed. En “god” hjemmeside, kan selvfølgelig fortolkes og anses på mange måder. Men én ting er sikkert; har du ikke styr på brugervenlighed, brugergrænseflade og hele oplevelsen på din hjemmeside – heraf ordet UX; User Experience -, så risikerer du at tabe mange af dine besøgende – og dermed potentielt omsætning og maksimalt engagement fra kunderne.

UX behøves ikke være svært

Det kan være svært for den almene at sidde og tjekke brugervenlighed/UX på sin egen virksomheds hjemmeside. Især hvis man ikke ved hvilke parametre mv. der er vigtige. Derfor er det også meget oplagt og anbefalet at outsource denne del. Her gør et firma som UserTribe det yderst nemt for enhver.

De har en såkaldt Customer Experience platform, som kan hjælpe selv dig der er helt nybegynder indenfor dette område. Platformen har i tests vist sig af kunne levere de samme indsigter som antropologer i 82% af tilfældene ved hjælp af kunstig intelligens. Med deres platform kan du hurtigt og nemt komme i gang via forskellige skabeloner, som er lavet på forhånd og nemme at sætte op for dig – uanset virksomhed og branche.

Her får du også adgang til flere testere – men bestemmer selv, hvordan du “rekruttere” testere til at teste UX på din side.

Automatisering af diverse processer og funktioner

Med UserTribes CX Insights platform får du alt fra automatisk transskribering og tagging til automatiske quotes, observationer og indblik i disse. Hertil også rapportering, som dog er en funktion de stadig udvikler på.

Med alt dette har du altså en genial usertesting platform til at foretage kvalitativ analyse af din side, så du kan optimere og udvikle UX på din side – det kan dog også nemt bruges til produktudvikling mv., da du får en masse data og inputs fra testerne, som ikke kun omhandler selve brugervenlighed.

Som sagt kan det bruges af folk der har lidt til ingen erfaring, men værktøjet er også genialt at bruge for eksperterne, da det fjerner alle de tidskrævende processer og gør en i stand til at få værdifulde indsigter på kort tid. Er du eller har du UX’erne i virksomheden, så får du med værktøjet her langt mere data og research på kortere tid, uden der bliver gået på kompromis med kvaliteten heraf. Således kan du frigøre mere tid og flere ressourcer og derved optimere hele vejen rundt.

Er du nysgerrig eller vil du gerne tjekke det lidt mere ud inden du bestemmer dig, så tilbyder de en gratis demo, så du kan få fingrene i det inden du beslutter dig helt.