You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Få lynhurtig internet med fibernet

@Redaktionen

Dette er en annonce.

Der sker mange spændende ting og sager indenfor internettet, ikke bare mulighederne online, men også hastigheden på nettet. I Danmark findes der forskellige internetløsninger, hvor nogle er mere outdated end andre. Står du lige nu og skal til at skifte din internetløsning ud med fiber og gerne vil vide mere, så bør du læse med her.

Hvad er fibernet?

Fibernet er den nyeste internetteknologi, som vi har her i Danmark. Førhen var det bredbåndsforbindelsen gennem telefonstikket (DSL), som man brugte og senere hen kom Coax således til (internet via kabel tv stik), mobilt bredbånd og seneste fibernet. De mest populære former for internetløsninger i landet er Coax og fibernet nu til dags.

Dét som gør fibernettet så revolutionerende er, at det transporteres med lysets hastighed. Fibernet leveres via såkaldte lyslederkabler. Med fibernet kan du faktisk få op til 2500 mbit, som sikrer dig en stabil og lynhurtig forbindelse. Fibernettet er særligt egnet til folk, der både down- og uploader meget, som ved deling af store filer, streaming, video samtaler eller gaming. I en husstand er der typisk mange, der er på nettet og foretager sig forskellige aktiviteter og det betyder altså, at der er et stor behov for hurtig internet.

Hvor henne kan du finde fibernet billigt?

Af fibernet udbydere er der blandt andet Yousee, som tilbyder dækning i det meste af landet. På deres hjemmeside, kan du via en smart funktion faktisk teste hvilke internetmuligheder, som er mulige på din adresse. Selvom fibernet er ganske udbredt og hele tiden udvides i landet, så er det stadig ikke tilgængeligt overalt.

Dette kan du heldigvis tjekke via denne funktion. Derudover kan du også finde frem til, hvilken internethastighed du rent faktisk har behov for i hjemmet. Der er jo ingen grund til at betale mere end højest nødvendigt. Når du tager testen på yousee.dk vil du først skulle skrive din adresse ind, så du kan se internet mulighederne. Derefter vil du skulle angive, hvor mange der er i husstanden, hvor mange enheder som bruges samt, hvor meget internettet bruges til i forhold til gaming og streaming.

Det kan være svært lige at gennemskue selv, hvad det reelle internet behov og hvilken fibernet hastighed, der er behov for i hjemmet, hvorfor denne test derfor kan hjælpe dig godt på vej. Hvis ikke internettet passer med, hvor meget der er brug i hjemmet, så går det ud over hastigheden og kvaliteten, hvilket i dén grad påvirker online aktiviteter. På yousee.dk,  kan du således finde frem til priser og samtidigt finde den helt rette fibernet pakke.

Få et fibernet abonnement hos Yousee

På hjemmesiden finder du fibernet priser i forhold abonnementer. Ved at tegne et abonnement hos Yousee får du både en god pris på internet, personlig hjælp og samtidigt får du også tilslutningen inklusiv. For gode tilbud på både fibernet, mobiltelefoner, samt tv pakker kan du læse mere på hjemmesiden. Du har nemlig også muligheden for at samle alle disse services til ét og samme sted.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY