Hent vores nyeste magasin om sportstech-branchen – “Sportstech in Motion 2021” – og vær med i lodtrækningen om et ur fra Suunto til en værdi af 4.500 kroner.

Individuelle sportsgrene uden forbindelse til klubber eller organisationer vinder frem. Vores forventinger til, hvad en klub skal kunne tilbyde stiger. Og vi vil ikke længere nøjes med, at forbindelsen til vores sportshelte starter og stopper ved indgangen til stadion.

Måden vi dyrker, organiserer, oplever og forbruger sport gennemgår lige nu radikal forandring – og teknologi spiller en væsentlig rolle.

Sportstech boomer! Og i temaet “Sportstech in Motion 2021” sætter vi fokus på de organisationer, startups og klubber, som driver den digitale forandring. Som udnytter teknologi til at forbedre både performance og oplevelser, styrke følelserne for den lokale klub og drive et fællesskab omkring deres favoritsport.

Sportstech 2021 (DK)

Hent magasinet – og vind et sportsur til 4.500 kroner!

Vores friske tema om sportstech findes allerede online, og kan hentes som et fysisk magasin hos DGI og DIF til TechBBQ (i sportstech-området ved stand 44 + 45).

Samtidig kan du helt gratis få tilsendt den layoutede version af magasinet på engelsk. Og gør du det, er du samtidig med i lodtrækningen om et Suunto 9 Baro ur (hvid) til en værdi af 4.500 kroner! (Vinderes trækkes d.6. Oktober)

Det eneste vi beder om til gengæld er, at du giver vores nyhedsbrev en chance (det sker helt automatisk, når du tilmelder dig). Og er det alligevel ikke noget for dig, kan du altid afmelde dig igen:

 

Get your copy of the magazine “Sportstech in Motion 2021”

* indicates requiredPlease select all the ways you would like to hear from Techsavvy Media:

You can unsubscribe at any time.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.