FarPay: Fantastisk løsning til at sende regninger og få dem betalt

@Redaktionen

Enhver regnskabsafdeling ved, at det ikke altid er nemt at få kunder til at betale regninger til tiden. Og den ved også, at langsomme betalere og ikke-betalere betyder ekstra arbejde og ekstra omkostninger. Eller rettere: Sådan plejede det at være.


Artiklen er udarbejdet i samarbejde med Farpay og er en del af magasinet ‘Tech & Retail’, som vi har udgivet med Dansk Erhverv. Læs det i fuld længde her.


I dag kan virksomheder i stedet benytte sig af en løsning udviklet af FarPay. Den gør det supernemt for kunderne at betale og fjerner samtidig en masse tungt administrativt arbejde fra virksomheden ved at automatisere hele forløbet fra bogføring til betaling.

I bogfører – FarPay klarer resten

Når I har bogført en regning, sørger Far- Pay for, at kunden modtager den pr. f.eks. mail eller SMS, hvor den kan betales med det samme via betalingskort eller Mobile- Pay. Hvis en kunde foretrækker automa- tisk betaling fremover, kan Betalingsser- vice tilmeldes med et enkelt klik.

Med andre ord kan enhver regning betales på den måde, der er nemmest for den enkelte kunde. Det sikrer flere betalinger til tiden.

I er hele tiden 100% ajour

Med FarPay kan virksomheden altid se, om en kunde har modtaget, set og betalt en regning. Alle betalinger bogføres auto- matisk i virksomhedens regnskabspro- gram, og hvis en kunde ikke reagerer, kan FarPay automatisk sende en venlig rykker med en simpel graf over rykkerprocessen og evt. gebyrer – det får de fleste kunder til at betale med det samme.

Læs mere om alle mulighederne på FarPays hjemmeside.

Fibia farer afsted med FarPay

Fiberselskabet Fibia oplever massiv kundetilvækst, og Fibias Billing Manager, Morten Peter Rasmussen, udtaler:

“Ved at automatisere hele processen med FarPay- løsningen kan vi nu køre langt flere transaktioner igennem og ekspandere antallet af opkrævninger og betalinger uden
at skulle rekruttere yderligere medarbejdere i Billing-afdelingen.”

Nem integration med dit regnskabsprogram

FarPay kan tilpasses alle typer og størrelser af virksomheder. Løsningen understøtter langt de fleste regnskabsprogrammer og brancheløsninger, og den er naturligvis GDPR-compliant.

Prøv FarPay gratis og uforpligtende. Så kan du selv opleve, hvor enkelt og effektivt det er at anvende FarPay til at sende og betale regninger.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY