Find inspiration fra andre (Startup Communities, Medier og ressourcer + Diverse)

Find inspiration fra andre (Startup Communities, Medier og ressourcer + Diverse)

@Redaktionen
Det danske startup-økosystem er en hurtigt voksende og konstant udviklende organisme. Det er det, der gør økosystemet så utroligt inspirerende – men også rigtig svært at navigere i, selv for insidere.

Heldigvis er der opstået et væld af fællesskaber, medier og ressourcer til at støtte økosystemet.

Medier, podcasts og blogs gør det nemt for nyankomne at forstå den aktuelle udvikling og blive inspireret af startups, som de ikke har hørt om før. Ressourcer som f.eks. partnerskabskontrakter, pitch-træning og specialiseret vejledning er let tilgængelige fra et væld af kilder. Og startup-fællesskaber blomstrer som aldrig før – både fysisk og digitalt.

Forbindelser i økosystemet

Startup-fællesskaber fremmer en kultur præget af innovation og samarbejde. Ved at bringe personer med forskellig baggrund og branche sammen giver startup-fællesskaber anledning til nye idéer og samarbejder, som ellers måske ikke ville have været mulige.

Uanset om du har brug for at finde ligesindede lokalt, ønsker at udvide dit netværk inden for en bestemt branche eller ønsker at drøfte de seneste innovationer inden for bestemte teknologier, er der næsten helt sikkert et fællesskab, som du kan komme i kontakt med – f.eks. Mentorfounder, hvor iværksættere kan få mentorordninger på en autentisk måde.

Der er opstået nye startup-fællesskaber i takt med, at økosystemet er blevet modnet. I Aarhus er The Link i gang med at forbinde punkterne i økosystemet, mens Dansk Industri (DI) er i gang med at opbygge et landsdækkende netværk af iværksættere, der er stort og potent nok til at påvirke de politiske rammer.


Artiklen er en del af magasinet “The Guide – A comprehensive overview of the Danish startup ecosystem”, som er udgivet af Heyfunding og TechSavvy.media.

Læs hele magasinet her:

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste