You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Find vej gennem økosystemet: Årets udgave af ‘The Guide’ er ude nu

@Redaktionen

Startupøkosystemet kan være en jungle. Heldigvis udgiver vi igen i år ‘The Guide’ i samarbejde med Heyfunding for at hjælpe dig med at finde vej.

Startupøkosystemet kan være en jungle. Heldigvis udgiver vi igen i år ‘The Guide’ i samarbejde med Heyfunding for at hjælpe dig med at finde vej.

This post is also available in: English

Det danske startupøkosystem vrimler med initiativer, aktører og organisationer, der er klar til at hjælpe på alle tænkelige måder. Til at vejlede iværksætterne, finansiere og accelerere deres projekter og bringe de etablerede virksomheder ind for at hjælpe økosystemet med at vokse og trives.

Men det er svært at finde vej i junglen.

“The Guide” gør det lettere for alle at navigere i startupland – en slags ‘gule sider’ for økosystemet med kortlægninger, lister og gode historier over hundredvis af initiativer.

Vi håber, at magasinet bliver dit værktøj til at finde vej. Hvis det er tilfældet, så husk at dele det og i øvrigt at give en kæmpe highfive til alle de gode partnere, der har gjort magasinet muligt.

Du kan finde hele det flotte magasin lige her:

Fullscreen Mode

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY