You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Find vej i det sprudlende økosystem 

@Redaktionen

Det danske startupøkosystem er en hurtigt voksende og konstant udviklende organisme. Det er det, der gør økosystemet så utroligt inspirerende, men også rigtig svært at navigere i – selv for insidere.

Det danske startupøkosystem er en hurtigt voksende og konstant udviklende organisme. Det er det, der gør økosystemet så utroligt inspirerende, men også rigtig svært at navigere i – selv for insidere.

This post is also available in: English

Heldigvis er der opstået et væld af fællesskaber, medier og ressourcer til at støtte økosystemet. 

Medier, podcasts og blogs gør det nemt for nyankomne at forstå den aktuelle udvikling og blive inspireret af startups, som de ikke har hørt om før. Ressourcer som f.eks. partnerskabskontrakter, pitch-træning og specialiseret vejledning er let tilgængelige fra et væld af kilder. Og startup-fællesskaber blomstrer som aldrig før – både fysisk og digitalt.

Forbindelser i økosystemet

Startup-fællesskaber fremmer en kultur præget af innovation og samarbejde. Ved at bringe personer med forskellig baggrund og branche sammen giver startup-fællesskaber anledning til nye idéer og samarbejder, som ellers måske ikke ville have været mulige.

Uanset om du har brug for at finde ligesindede lokalt, ønsker at udvide dit netværk inden for en bestemt branche eller ønsker at drøfte de seneste innovationer inden for bestemte teknologier, er der næsten helt sikkert et fællesskab, som du kan komme i kontakt med – f.eks. Mentorfounder, hvor iværksættere kan få mentorordninger på en autentisk måde.

Der er opstået nye startup-fællesskaber i takt med, at økosystemet er blevet modnet. I Aarhus er The Link i gang med at forbinde punkterne i økosystemet, mens Dansk Industri (DI) er i gang med at opbygge et landsdækkende netværk af iværksættere, der er stort og potent nok til at påvirke de politiske rammer.

Fullscreen Mode

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY