You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Fintech-ugen går internationalt: Vil samle økosystemerne på tværs af Norden

En række af de mest fremtrædende stiftere prydede forsiden af ‘Copenhagen Fintech Magazine’ i 2019. Siden har både Chainalysis, Lunar og Pleo opnået unicorn-status.
Når Copenhagen Fintech i år slår dørene op for sit årlige event, bliver det under nyt navn og med en ny international mission.

Fintech var en ny kategori fuld af sprudlende, unge startups, da organisationen Copenhagen Fintech blev stiftet i 2016. Siden er branchen eksploderet herhjemme, og selskaber som Lunar, Pleo og Chainalysis er på rekordtid vokset fra små virksomheder til modne, fremadstormende unicorns.

For at følge med fintech-virksomhederne retter Copenhagen Fintech i samarbejde med Nordic Fintech Magazine nu blikket ud over landets grænser. Dermed får flagskibseventet i år nordisk udsyn og skifter navn til ”Nordic Fintech Week” – hvilket også gælder det årlige magasin, som fremadrettet kommer til at hedde ”Nordic Fintech Magazine”.

”Da vi startede for fem år siden var fintechs små, men flere har udviklet sig til scaleups og nogle er endda blevet til unicorns. De vil gerne ud over landets grænser og tænker mere internationalt end nogensinde før. Og den mission skal vi jo være med til at understøtte ved ikke kun at tænke i synliggørelse af Danmark – men hele den Nordiske region. Det er langt mere interessant for de globale aktører og en naturlig udvikling for det økosystem, vi understøtter,” siger Stian Faber, partner på Nordic Fintech Magazine, der i samarbejde med Copenhagen Fintech står bag Nordic Fintech Week.

Vil samle hele Norden

Når Nordic Fintech Week løber at stablen d.28-29. september i Tap1 i København bliver det således med en ambition om at skabe regional og global synlighed for Nordisk innovation i verdensklasse, tiltrække talent og skaffe investeringer til den nordiske fintech-region, som allerede nu står stærkt i et globalt perspektiv.

Copenhagen Fintech forventer 1200 deltagere og 100 speakers fra fintech-økosystemerne i både Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Nordic Fintech Week forventer 1200 deltagere og 100 speakers fra fintech-økosystemerne i både Danmark, Norge, Sverige og Finland. Programmet findes på www.nfweek.com, og billetter kan købes til Super Early Bird priser måneden ud.

TechSavvy.media vil i år være med som mediepartner på ”Nordic Fintech Week”.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY