Først købte de den største konkurrent. Nu er to prominente engle kommet med ombord

@sebastian
Efter opkøb er startuppet Handyhand nu Danmarks største markedsplads for at booke services til hjemmet – med mere end 100.000 brugere.

Vi har alle sammen brug for at løse en række praktiske opgaver i hverdagen som at gøre rent, slå græs eller hænge billeder op. Derfor virker det også helt oplagt, at der bør findes en markedsplads, hvor købere og udbydere kan møde hinanden for at få løst alle de små, praktiske hverdagsopgaver.

Læs også: Ugens Startup: »Det handler om at forløse det potentiale, vi hver især går rundt med«

Alligevel har ingen for alvor sat sig på markedet, men det vil det danske startup Pinploy nu lave om på. Og efter et vildt år, er de godt på vej: Først opkøbte de i sommer den største konkurrent Handyhand, som var 10 gange større end Pinploy selv, og nåede dermed 100.000 brugere. Herefter skiftede virksomheden navn til Handyhand, og nu har de to kendte engelinvestorer Nicolaj Højer Nielsen og Kenneth Andersen sluttet sig til startuppet.

“Der er et kæmpe behov for en portal, der samler udbydere og købere af tjenesteydelser. Mange har prøvet men fejlet, da der typisk har manglet både kritisk masse og den rette, sofistikerede software til at løfte opgaven. Jeg har kigget på stort set alle dem, der har forsøgt, men valgt ikke at investere før nu,” siger Nicolaj Højer Nielsen.

Læs også: 3 virksomhedssalg på 10 måneder: Virksomhedsfabrik sælger Handyhand til Pinploy

Han peger især på Handyhands teknisk sofistikerede produkt og evne til at skabe traction som faktorer, der gør, at han tror på, at Handyhand bliver dén spiller, der sætter sig solidt på markedet.

Vil være “go to”

Sideløbende med opkøb og investering har Handyhand (tidligere Pinploy) øget markedspladsvolumen med flere millioner kroner og lanceret apps til både Apple og Android.

”Vi er stolte af vores resultater og vil bruge vores momentum, til at blive Danmarks ”go to” platform når man skal igennem sin to-do-liste. Vores opkøb af platformen Handyhand har også givet os nogle nye stærke kræfter i bestyrelsen. Her sidder Kenneth Andersen nu som bestyrelsesformand. Kenneth er en dygtig serieværksætter som har vært med til at bygge platforme op som eBay og Bilbasen,” siger Saxo Merrild Agdestein, stifter af Pinploy.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY