You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Stifter giver sin platform videre til ny direktion: ”At levere fornuftigt er ikke godt nok”

@sebastian

Stina Amina Toft giver nu sit startup videre til en ny direktion. Det skal løfte rekrutteringsplatformen til næste niveau, så de kan nå målet om at blive markedets bedste SaaS-baserede RecTech-platform.


Det er kun et par år siden, at den erfarne headhunter Stine Amina Toft startede den digitale rekrutteringsplatform Recruitio for at give rekrutteringsteams bedre forudsætninger, når de skulle finde nye, dygtige medarbejdere. Siden har startuppet rejst penge og fået de første 20.000 ansøgere igennem platformen.

Stine Amina Toft, stifter af Recruitio.

Alligevel tager stifteren nu et drastisk skridt i en ny retning for platformen. For arbejdsmarkedet har ændret sig i en mere kandidatorienteret retning, hvor det ikke længere er rekrutteringsteams, der sætter dagsordenen. Og for at løfte virksomheden fra startup til scaleup i det nye rekrutteringsklima, satte hun sig for at finde et nyt ledelsesteam, som kunne hjælpe med at indfri de store ambitioner for platformen.

“At levere fornuftigt er ikke godt nok i forhold til de ambitioner, jeg har for Recruitio,” siger Stine Amina Toft.

Valget er faldet på en direktion bestående af Christoffer Bouet (CEO), Simone Chimera (CCO) og Andreas Petersen (CTO), der sammen skal stå i spidsen for rekrutteringsplatformen i missionen om at hæve kandidatoplevelsen.

Kandidaterne i første række

Den nye direktør Christoffer Bouet har selv både været kandidat og recruiter, og han ser én altoverskyggende udfordring, som de skal have løst i rekrutteringsprocessen: Oplevelsen under anættelsesprocessen er for dårlig – særligt for de kandidater, der ikke når særligt langt i processen.

“Vi ville aldrig behandle potentielle kunder dårligt, så hvorfor behandler vi potentielle medarbejdere dårligt?” spørger Christoffer Bouet, og fortsætter:

”Vi står i en situation, hvor rekruttering er forældet, og hvor alt fokus ligger på den rekrutterende part. Det passer ikke med det marked, der er lige nu. Derfor vil jeg forbedre oplevelsen for kandidaterne, og samtidig vil vi bruge data og teknologi, til at give indsigt og automatisering i rekrutteringsprocesser.”

Simone Chimera, som har taget CCO-rollen i Recruitio, blev tiltrukket af Recruitios agenda om at forbedre kandidaternes oplevelse. Han har nemlig tidligere været en del af en række succesfulde tech-scaleups, hvor han har kæmpet for at optimere vilkårene fra markedets status quo.

“Jeg mener, at vi lever i en tid, hvor employer branding går helt galt, når kandidaterne efter flere ugers venten faktisk ikke engang har lyst til at arbejde for den virksomhed, de har søgt ind hos. Manglen på anerkendelse til kandidater er forrykt, og jeg vælger at tro på, at det er manglen på værktøjer og bedre platforme, der kan sikre en langt mere datadrevet rekrutteringsproces, som vil højne kvaliteten af talenter, vi skal have på markedet,” siger Simone Chimera.

Selvom Stine Amina Toft har givet virksomheden videre til den nye direktion, slipper hun dog ikke tøjlerne helt. Hun fortsætter nemlig arbejdet som både bestyrelsesmedlem og product owner.


Om Recruitio:

  • Recruitio blev stiftet af Stine Amina Toft, der siden 2001 har arbejdet som headhunter for virksomheder som Microsoft, Trustpilot, DSB og NNIT.
  • Recruitio er en SaaS-rekrutteringsplatform, der skaber større diversitet, mere professionalisme og højere grad af automatisering i rekrutteringsprocessen i virksomheder og organisationer.

 

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY