Mesh, Founders House

Founders House fordobler sin størrelse: Åbner megacampus i Oslo

@simone

I efteråret indgik Founders House et samarbejde med norske Mesh. I samarbejdet blev et nyt innovationshus i Oslo annonceret, en udvidelse på 6000 m2, som åbner 1. april.

Det bliver en fordobling af størrelsen, når Founders House 1. april åbner et 6000 m2 stort co-working- og innovationshus i Oslo.

Founders House, der har til huse på Islands Brygge og står bag Startup Village, har udvidet flere gange, og sidste efterår slog de sig sammen med norske Mesh. Dengang blev planerne om en større udvidelse allerede luftet, og med realiseringen af byggeriet bliver Founders House-gruppen en af Nordens største aktører inden for shared office space.

“Vi har oplevet en overvældende interesse. Det er kæmpe fokus på startups og digital innovation i samfundet lige nu. Derfor har vi allerede inden åbningsdagen udsolgt af kontorer. Det er fantastisk, at man for alvor har fået øjnene op for iværksætteri,” siger CEO Tine Thygesen i en pressemeddelelse.

En stor fremtid i samarbejde mellem corporates og startups

Det nye co-working space har ni etager, hvor der er plads til 200 iværksættervirksomheder. Derudover tilbyder kontormiljøet flexible medlemskaber samt corporate lounge medlemskaber, hvor der endnu er enkelte pladser tilbage.

“Vi ser en stor fremtid i samarbejde mellem store virksomheder og startups, så derfor introducerer vi med åbningen “Corporate Lounge Membership” så innovations interesserede i virksomheder udenfor huset kan få adgang til dele af huset og dets community for at fremme innovationskraft i norske virksomheder generel,” siger Tine Thygesen og uddyber:

“Startups sidder ofte med de nyeste teknologier på markedet, men uden distribution eller salgsapparat, som til gengæld er de store virksomheders force, derfor er et øget samspil en fordel for alle. Vi har introduceret to produkter for at hjælpe med at facilitere dette samspil, nemlig Corporate Lounge Membership og Corporate Partnerships.”

Måske flere udvidelser i fremtiden

Over for den nye bygning har Mesh 4000 m2 kontorplads, event space og café, et miljø som det nye co-working space bliver tilknyttet. I alt bliver der mere end 10.000 m2 at brede sig på i Oslo ud over de Founders House og Startup Villages bygninger i København.

“Generelt oplever vi meget større interesse, end vi har kapacitet og plads, i begge byer, så derfor kommer vi sandsynligvis til at åbne flere lokationer i både Danmark og Norge, for at møde den massive efterspørgsel, som vi møder,” siger Tine Thygesen.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY