Med et nyt ansigt i teamet hver anden måned siden starten for tre år siden, har rollen som stifter af formidlingsvirksomheden Revimatch ændret sig markant. Og det kommer til at fortsætte mener stifteren, for en nordisk ekspansion kræver endnu flere ansigter.

Artiklen er udarbejdet i samarbejde med Revimatch.

I dag er Revimatch en etableret formidler af revisorer i Danmark. Men virksomheden har kun tre år på bagen, og derfor er udviklingen også gået meget hurtigt.

”Min rolle har ændret sig mange gange undervejs, og det tror kommer til at fortsætte. Når vi vokser så hurtigt, ændrer virkeligheden sig fra måned til måned,” siger Chadi M. Taleb, som er stifter og CEO i Revimatch.

Da han startede som iværksætter, var Revimatch bare en idé på et stykke papir, som han solgte til de første revisorer. I dag har den fremadstormende virksomhed 17 ansatte. Men ambitionen er stadig større: At udfordre markedet for bogføring og revision. Og med en igangværende nordisk ekspansion kan Revimatch meget vel runde 100 ansatte indenfor få år.

Ny rolle i virksomheden

Med 17 mennesker i teamet har Revimatch fået en ny medarbejder hver anden måned siden starten. Og da virksomheden netop har udvidet til Sverige, ser den høje tilgang af nye medarbejdere kun ud til at stige.

”Inden udgangen af 2021 burde vi være 30-35 stykker, hvis vi kommer ind i alle de markeder, vi satser på lige nu,” siger Chadi M. Taleb.

Det ændrer hele tiden hans rolle som stifter. Med et voksende antal dygtige folk på teamet, bliver de mange iværksætter-opgaver overtaget en efter en. Derfor er det også vigtigt for ham, at få nogle folk ind, der brænder lige så meget for virksomheden, som han selv gør.

”Missionen er at gøre det økonomiske liv lettere for andre virksomheder. I første omgang ved at formidle kontakt til revisorer – men på længere sigt med flere produkter og services. Medarbejderne er afgørende for missionen, og hvis de ikke brænder for at bidrage til den, men kun er her for at få deres løn, er det ikke det rigtige match,” siger han.

En del af en succes

Revimatch har hurtigt vokset sig stor, og vækstmålene er stadig ambitiøse. Alligevel forventer stifteren ikke, at medarbejderne arbejder 100 timer om ugen.

”Det er slet ikke min filosofi. I stedet skal vi automatisere alle de punkter, vi kan, og så skal medarbejderne tage ansvar for resten. På den måde skaber vi en virksomhed, der meget bedre kan bære væksten,” siger han.

Læs også: Revimatch er klar til at udfordre markedet for økonomistyring

Teamet skal have en mentalitet om, at væksten er noget de skaber sammen. Derfor er målene for hver måned også meget gennemsigtige, så alle på teamet kender til rekordomsætningen på en million kroner i måneden, som Revimatch netop har nået. For dét at være på en succesfuld mission sammen motiverer i sig selv, mener stifteren.

”Man vil jo gerne være en del af en succes, og det nuværende team er med fra starten. Det tror jeg motiverer mange mennesker. Og ved at kommunikere det åbent ved vi alle sammen, hvad vi skal opnå, for at komme videre til næste mål om lidt,” siger Chadi M. Taleb.

Ekspansionen er i gang

Efter bare tre år er Revimatch blevet en markant spiller for revisorformidling indenfor landets grænser. To medarbejdere er blevet en del af partnerkredsen. Og nu kigger virksomheden mod at etablere sig i udlandet.

”Vi er allerede startet i Sverige, og det er gået sindssygt godt. Faktisk er vi kommet lige så godt fra start, som vi gjorde i Danmark. Så til januar starter vi ekspansionen i Norge, inden vi kigger mod Holland og Tyskland senere i 2021,” siger han.

Virksomhedens model for revisorformidling ser altså også ud til at fungere udenfor landets grænser. Og det er successen her der afgør, hvor hurtigt Revimatch kan bygge på med nye produkter og services.

”Vores mission er at lave et økosystem for revision og bogholderi. Vi vil gerne ind og udfordre de store på markedet, så kunderne får noget at vælge imellem. Og vi er snart klar til at lancere en ny virksomhed, som kommer med et nyt produkt til markedet, som gør det mere effektivt for brugeren,” siger Chadi M. Taleb.

Selvom Revimatch allerede er en lønsom forretning, er stifteren nu i dialog med potentielle investorer om en investeringsrunde, som skal sætte yderligere fart på væksten.