You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

This post is also available in: English

From University to Unicorn – 2021

Et overblik over det danske startup økosystem | Powered by Heyfunding & TechSavvy.media

 Dansk universiteter bidrager allerede med forskning i verdensklasse indenfor alt fra kunstig intelligens og kvantecomputere til kryptografi og robotter. Men hvordan kobler man den viden til erhvervslivet, så den kan blive til konkrete forandringer på stor skala?

Med magasinet “From University to Unicorn” kigger vi nærmere på den unikke innovationsmulighed, som udspringer af universiteterne.

Vi ser nærmere på de studerende og forskere, som gør deres forskning til forretninger, der har potentialiet til at blive den næste unicorn. Hvordan det påvirker det etablerede erhvervsliv såvel som danske konkurrenceevne. Og hvordan indsatsen indenfor digitalt entreprenørskab på tværs af universiteterne bidrager med at forme fremtidens talenter.

God læselyst!

From University to Unicorn – 2021

27. november, 2021

Sponseret AF:

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.