You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Fuldt systemintegreret app gør udlægshåndtering let for alle medarbejdere

@Redaktionen

Håndtering af udlæg ofte tidskrævende og besværligt for medarbejderne, der må afsætte oceaner af tid til at få registreret udlæg. Derfor kommer Wolfpack appen som kaldet. En app dedikeret til at gøre udlægshåndtering og medarbejderrefusion let, fleksibelt og brugervenligt.


Sponsoreret: Artiklen er udgivet i samarbejde med Wolfpack.


Alt for mange virksomheder oplever, at kvitteringer bliver væk, at medarbejdere dør langsomt i godkendelsesprocedurer, eller at forældede apps og udlægssystemer lader bogholderen og chefen stå tilbage med et ufuldkomment overblik. Derfor kommer Wolfpack appen som kaldet. En app dedikeret til at gøre udlægshåndtering og medarbejderrefusion let, fleksibelt og brugervenligt.

Wolfpack er stiftet af serieiværksætter Werner Valeur, som har udviklet regnskabssoftware til små og store virksomheder Nu har han sammen med sit team og investorer udviklet en app, der tilgodeser medarbejdere, chefer og bogholdere.

”Jeg har været med til at udvikle et regnskabsprogram, et lønsystem og en bilagsscanningsmotor, så jeg kender behovet hos brugerne, og ved præcis, hvordan tingene skal fungere, så det er optimalt for alle parter,” forklarer Werner.

Én app udrydder frustrationer og tidsspilde

I store virksomheder er håndtering af udlæg ofte tidskrævende og besværligt for medarbejderne. Her kan alle være med. Man lægger ud, tager et billede af kvitteringen, sender den til godkendelse, og tilbagebetales automatisk inden for 24 timer.

Rejseafregning med Wolfpack

Det er også blevet lettere at tage på forretningsrejse.

“Forestil dig, at taxaen ikke kan tage imod dit firmakort, fordi terminalen er nede, og du skal nå dit fly. Hvad gør du? Så må du betale med dit eget kort, kontanter eller MobilePay,” erfarer Werner. Men her er Wolfpack smart, for du kan altid bruge dine egne penge og tage et foto af kvitteringen, inden du smider den i skraldespanden.

Det samme gælder f.eks. rejsen over Storebæltsbroen. Ingen blå bilag eller rykkere i indbakken – du betaler bare med Wolfpack app, sender kvitteringen og får automatisk refusion.

Integrationspartnere er velkomne i ulveflokken

Wolfpack er i færd med at udvide flokken af integrationspartnere, og Werner glæder sig til at få flere partnere i spil. “Sidder du med adgang til softwaresystemer som SAP, e-conomic, Microsoftprodukter o.l., åbner vi snart op for Wolfpacks API, hvor du kan få adgang til lettere udlægshåndtering og kanalisere alle kvitteringer ind i et flow, som er afstemt med din kundes regnskabsafdeling,” afslutter Werner Valeur.

Wolfpack app kan downloades gratis i AppStore og Google Play.


Fakta

● Danmarks letteste app til udlæg og medarbejderrefusion.
● Stiftet af bl.a. Werner Valeur.
● Download gratis i Google Play eller App Store
● Kontakt Wolfpack direkte på support@wolfpack.dk for at høre mere om integrationsmuligheder.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY