You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Francois Mazoudier, direktør og stifter af Fundraising Bootcamp.

Fundraising Bootcamp guider danske startups til internationale investeringer

@Anna

Den franske investor og serieiværksætter Francois Mazoudier er lige nu på besøg i Danmark, hvor han giver seks danske startups muligheden for at deltage i Fundraising Bootcamp. Forløbet skal ruste virksomhederne til at tiltrække udenlandske investeringer. 

Den franske investor og serieiværksætter Francois Mazoudier er lige nu på besøg i Danmark, hvor han giver seks danske startups muligheden for at deltage i Fundraising Bootcamp. Forløbet skal ruste virksomhederne til at tiltrække udenlandske investeringer. 

Tech-veteran, investor og serieiværksætter Francois Mazoudier er i disse dage i Danmark som spydspidsen for Fundraising Bootcamp.

Her vil han i løbet af fem dage give seks danske startups muligheden for at komme med på et forløb, der skal ruste virksomhederne til at lande store investeringer fra internationale investorer. Udviklingsprogrammet er målrettet startups på de tidlige seed- og Serie A-stadier, der søger finansiering.

“Danmark har opbygget et fremragende økosystem for early stage startup, men antallet og niveauet af investeringerne har længe været meget begrænsede i forhold til andre nordeuropæiske lande. Vi er her for at klæde de danske startupstiftere på til at tiltrække investeringer fra store udenlandske fonde,” siger Francois Mazoudier, direktør og stifter af Fundraising Bootcamp.

Investorer flokkes om danske startups

Francois Mazoudiers besøg kommer ovenpå endnu et rekordår for danske investeringer, mens værdisætningen af danske startups nu rangerer højest i Norden. Danmark fører også over Sverige, som hidtil har indtaget pladsen som det land, hvis virksomhederne landede de højeste værdisætninger.

Og dét tiltrækker udenlandske investorer.

“2021 var endnu et rekordår for dansk VC funding med 11 milliarder kroner fordelt på 99 techvirksomheder. Det har taget mange år at nå til dette niveau, men nu står vi et sted, hvor internationale investorer vitterligt står i kø for at få lov til at investere i danske tech-startups. Den flotte udvikling og opmærksomhed fra udlandet betyder, at Danmark for første gang overgår de andre nordiske lande i størrelsen på valuations. Fundraising Bootcamp hjælper med at navigere dette inferno af kapital og finde den bedste investor for din virksomhed. Det er sjældent den første,” siger Zenia W. Francker, direktør for investeringer hos Digital Hub Denmark.

Francois Mazoudier ser også fordelen ved at investere i danske startups.

“Der er gode juridiske rammer for at investere i Danmark og selv nystartede virksomheder har stærke tekniske kompetencer, især inden for sundhedsteknologi og opbygning af globale virksomheder fra dag ét. Samtidig giver den unikke kultur og ydmyghed et større output fra de unge talenter, der oftest leverer mere end de lover,” siger Francois Mazoudier.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY