Går du med drømme om at blive iværksætter?

@Redaktionen

Dette indhold er sponsoreret.

Hvis du har besluttet dig for at kaste dig ud i dine iværksætterdrømme, så er du garanteret enormt spændt. Det er nemlig super spændende, men du er garanteret også en lille smule skræmt. Hvis du aldrig har prøvet at være iværksætter før, så kan du godt forberede dig på, at du dagligt støder ind i ting, som du ikke har nogen anelse om hvordan eller hvorfor man skal gøre. Det skal dog ikke holde dig tilbage fra at følge dine drømme. I denne artikel vil vi komme med nogle gode råd til dig, som gerne vil være iværksætter.

Stift virksomhed

Noget af det første du skal gøre er naturligvis rent faktisk at stifte virksomheden. Det er lovpligtigt at have et cvr-nummer, hvis omsætningen overstiger 50.000 kr. og du har højst sandsynligt ambitioner om at nå mere end 50.000 kr. om året. Du kan stifte din virksomhed nemt og hurtigt online. Online virksomhedsstiftelse foregår meget simpelt. Her kan du kontakte en virksomhed som f.eks. billigselskab.dk og få dem til at gøre alt arbejdet for dig. Med virksomhedsstiftelse online slipper du altså for alt besværet og kan efter kort tid stå klar med dit eget selskab og cvr-nummer, så du for alvor kan komme i gang med at følge dine drømme.

Få hjælp af revisor og advokat

Når man bevæger sig ud i at eje egen virksomhed, så bevæger man sig også ud i en verden, som er meget forvirrende. Der er nemlig et hav af lovgivninger og regler man skal sørge for at man følger. Hvis ikke man følger disse, så kan det resultere i store bøder, som i værste tilfælde kan drive virksomheden i konkurs inden du overhovedet er kommet i gang. Derfor er det altid en god ide, at få rådgivning af både advokater og revisorer inden du går igang, så du har styr på alt det lovmæssige. En online virksomhed som Legaltech kan hurtigt hjælpe dig med alt dette.

Få lavet en grundig forretningsplan

Det er altid en god ide, at få lavet en grundig forretningsplan. Først og fremmest er det en god ide, fordi din bank vil kræve en forretningsplan, når du skal have oprettet en erhvervskonto. Derudover skal du også bruge en forretningsplan, hvis du skal få investorer til at investere i din virksomhed. Sidst men ikke mindst, så giver processen af at udarbejde en forretningsplan også bare dig en masse viden og et godt overblik over din egen virksomhed.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY