You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

GamerzClass rejser 15 mio. til onlineundervisning for gamere

@sebastian

Med en ny investering på 15.6 mio. kroner vil GamerzClass tilbyde undervisninger til gamere på alle niveauer – og skabe et alternativt til industriens nuværende indtjeningsmodel.

Med en ny investering på 15.6 mio. kroner vil GamerzClass tilbyde undervisninger til gamere på alle niveauer – og skabe et alternativt til industriens nuværende indtjeningsmodel.

GamerzClass gør det nemt at gå til træning i store esports-titler som Fifa, League of Leagends og Counter-Strike. Det danske startup har nemlig udviklet en platform, hvor spillere på alle niveauer kan få video-undervisning – såkaldte ‘gaming masterclasses’ – fra nogle af de bedste spillere i verden.

Det har indtil videre tiltrukket mere end 250.000 spillere til platformen. Og nu har startuppet rejst endnu en investering til at forsætte den hurtige vækst – denne gang en seed-investering på 2,5 mio. dollars (cirka 15,6 mio. kroner) fra byFounders, Bumble Ventures, TrueSigt Ventures samt en række business angels.

Læs også: GamerzClass lander stor millioninvestering og ny bestyrelse

“Esports har hurtigt udviklet sig til en af verdens største kulturelle fænomener, og vi er begejstrede for at understøtte GamerzClass i at samle professionelle og casual spillere – såvel som at ændre måden content skabes og forbruges,” siger Sebastian L. Johansson fra ByFounders.

Bedre indtjeing for skaberne

På GamerzClass finder brugerne blandt andet tutorials, how-to guides og vlogs – genrer som allerede storhitter på andre platforme som YouTube. I modsætning til konkurrenterne tilbyder GamerzClass dog også at matche videoerne med brugerne og deres individuelle behov, så undervisnings-indholdet bliver relevant for dem lige nu.

Med den intelligente matching mellem indhold og seerne kan GamerzClass tilbyde skaberne af videoerne bedre indtjeningsmodeller, fordi de ikke er afhængige af reklamer, som det er tilfældet på andre videoplatforme for gamere.

“Vores mål er at blive den foretrukne partner for gaming creators ved at arbejde tæt sammen med deres content, kuratere og matche det med individuelle brugere, og tilbyde en overlegen monitization-model. Vi tilpasser os hele tidens skabernes behov,” siger Victor Folmann, CEO og medstifter.

Med den særlige model har det unge selskab allerede sikret samarbejder med nogle af de største esports-organisationer som Fnatic, Team Liquid og F.C. Schalke 04.

GamerzClass-platformen hvor gamere kan få undervisning i deres favorit-spil.

Tre boomende industrier

GamerzClass ligger sig i smørhullet mellem tre hurtigtvoksende industrier: EdTech, gaming og esport. Og det er smittet af på startuppet, som har voksset sin omsætning med 1.100 procent i 2020.

“Vi er meget begejstrede for GamerzClass vision om at blive den fortrukne partner for content creators indenfor gaming og esports. Holdets massive erfaring og produktstrategi sætter dem i en god position til at tiltrække den næste generation af content creators. Vi er stolte af at have været partner med GamerzClass fra begyndelsen, og vi er endnu mere begejstrede over at understøtte teamet i at skabe en global platform for gamere,” siger Manus Marker fra Bumble Ventures.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY