You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

This post is also available in: English

Games as a Business 2022

Et overblik over det danske startup økosystem | Powered by Heyfunding & TechSavvy.media

Computerspil kan både underholde og give store oplevelser. Samtidig er det en enorm forretning, som på global skala er større end film- og musikindustrien til sammen.

Danmark har i årtier skabt international spilhits, men lige nu fremviser en ny generation af udviklere spilsuccesser på tværs af genrer, platforme og lokal geografi. Succeserne som bliver spillet at millioner og atter millioner af spillere verden over – og som har fordoblet omsætningen i branchen fra 2019 til 2020.

 Tidligere opsving har pustet til drømmen om spiludvikling som en dansk styrkeposition. Men denne gang er branchen mere moden, succeserne flere og omsætningen større. Betyder det så, at det nyvundne momentum denne gang kan cementere den danske spilindustri som en international magtfaktor?

Games as a Business 2022

24. april, 2022

Sponseret AF:

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.