Mikael Bak, CPHFTW, TechReads

Tre TechReads til din weekend

Tre TechReads til din weekend

Weekenden banker på døren, og med udsigt til et par langsomme morgener får du her tre anbefalinger til vores TechReads, som du kan læse til morgenkaffen.

Perspektiv og portrætter er noget, vi godt kan lide. Derfor får du her tre af vores TechReads, som du kan fordybe dig i over weekendens morgenkaffe.

Direktør for #CPHFTW: “Det danske miljø har noget helt særligt”

Når mere end 1000 iværksættere forsamles i lokaler rundt omkring i København, og når de deler deres iværksættersucceser og –frustrationer under samme hashtag er det muligt på grund af græsrodsbevægelsen Copenhagen, for the win, nok bedst kendt under netop deres hashtag #CPHFTW.

Direktør for #CPHFTW: ”Det danske miljø har noget helt særligt”

eSport er godt på vej til at blive en “billion dollar industry”

Gamere og computerspil er kommet ud af landets kældre. Med nye massemedier som Twitch og YouTube begynder eSport at vise sit fulde potentiale, hvilket ses tydeligt i industriens tal.

Esport er godt på vej til at blive en ”billion dollar industry”

Formand: “Jeg vil udfordre narrativet om, at vi har fået skabt en iværksætterkultur i Danmark”

Selvom det er glædeligt, at iværksætteri er blevet hot, er det ikke kun festballoner og konfetti i branchen – tallene underbygger nemlig ikke al talen om de danske iværksættere, påpeger Peter Kofler, formand for Dansk Iværksætter Forening.

Formand: “Jeg vil udfordre narrativet om, at vi har fået skabt en iværksætterkultur i Danmark”

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste