You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Gratis sommerlæsning: Download vores startup-magasiner de næste 3 uger

@sebastian

Sommeren står for døren, og skal du have stillet din startup-kløe ved poolen kan du kvit og frit downloade vores magasiner de næste tre uger.


Efter et hektisk år banker sommerferien på døren for de fleste. Det gælder også for TechSavvy.media.

Redaktionen har ikke bare haft travlt med at følge med de mange, mange spændende historier og nyheder om startups og ildsjæle i det danske startuplandskab her på platformen. Som noget nyt er vi i det forgangne år også begyndt at udgive magasiner, hvor vi graver os dybere ned i en række nicher.

Derfor trækker vi nu stikket fra det daglige nyhedsflow de næste tre uger. Til gengæld har vi gjort det muligt at downloade vores magasiner gratis de næste tre uger, så du har lidt læsning til startup-kløen i ferien – også hvor der ikke er adgang til internet.

Du kan finde alle magasinerne her: https://issuu.com/techsavvymedia

 

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups direkte i indbakken hver torsdag!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY