Grønne iværksætterevents får et boost med ny millionpulje

Grønne iværksætterevents får et boost med ny millionpulje

Simon Kollerup. Foto: Keld Navntoft.
Erhvervsministeriet har netop åbnet for en ny pulje øremærket iværksætterevents. Millionpuljen sætter fokus på dansk iværksætterkultur og Danmark som grøn iværksætternation.

Danske iværksættere og virksomheder bidrager i høj grad til den grønne omstilling med gode idéer og nye innovationer.

Nu skal en ny pulje på fem mio. kroner hjælpe iværksætterne med at arrangere events, der udvikler dansk iværksætteri samt promoverer Danmark som iværksætterland.

”Vi har nogle dygtige iværksættere i Danmark, og dem skal vi have endnu flere af. Puljen her giver mulighed for at udbrede budskabet om, hvad danske iværksættere kan. Samtidig får vi styrket netværkene i vores iværksættermiljøer, så endnu flere gode idéer kan blive forvandlet til succeser herhjemme og i den store verden. Danmark er førende på de grønne markeder, og det er jeg stolt over at kunne sætte fokus på med puljen her,” siger erhvervsminister Simon Kollerup (S).

Puljen åbner for ansøgninger tirsdag den 10. maj, og der er deadline for ansøgninger 7. juni.

Det er fjerde år, at støttepuljen til iværksætterevents bliver uddelt. Der forudsættes 50 procent privat medfinansiering, og der kan uddeles op til 1,5 mio. kr. til de største events. Der skal som minimum ansøges om 100.000 kr.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY