You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Health Tech Hub Copenhagen: Teknologi og samarbejde er nøglen i sundhedsrevolutionen

@Redaktionen

Nogle af de mest presserende samfundsmæssige udfordringer findes inden for sundhedsvæsenet: den aldrende befolkning, den stigende forekomst af kroniske sygdomme og den presserende mangel på sundhedspersonale. Heldigvis er dansk sundhedsteknologi i front med banebrydende løsninger.

Nogle af de mest presserende samfundsmæssige udfordringer findes inden for sundhedsvæsenet: den aldrende befolkning, den stigende forekomst af kroniske sygdomme og den presserende mangel på sundhedspersonale. Heldigvis er dansk sundhedsteknologi i front med banebrydende løsninger.

This post is also available in: English

I hjertet af det pulserende danske økosystem for sundhedsteknologi forbinder Health Tech Hub Copenhagen alle interessenter, der fokuserer på at revolutionere sundhedsvæsenet gennem teknologi.

Denne samarbejdsbaserede tilgang adresserer direkte nogle af de mest presserende samfundsmæssige udfordringer. Ved at støtte en skalerbar implementering af evidensbaserede digitale sundhedsløsninger inden for områder som AI, digitale sundhedsplatforme og VR/AR skaber Hub’en forudsætningerne for global indflydelse.

Virksomheder som Corti, Teton.ai, Heka VR, Ward24/7, Liva Healthcare og Lenus er eksempler på den mangfoldighed og innovation, der trives på den danske health tech-scene. Der er nu 269 sundhedsteknologiske startups i Danmark, som rejste 1068,1 mio. kr. på tværs af 14 aftaler sidste år – og disse tal har været støt stigende i de sidste fem år. Hver virksomhed kommer med en unik løsning – fra at forbedre patientovervågning med AI til at skabe fordybende sundhedsoplevelser med VR.

Deres indsats er afgørende i en verden, hvor sundhedssystemerne er under stigende pres for at levere mere personlig og effektiv pleje med færre ressourcer. Desuden understreger deres succes på den internationale scene Danmarks voksende omdømme som et kraftcenter for sundhedsteknologisk innovation.

Det støttende miljø i Health Tech Hub Copenhagen, kombineret med betydelige investerings- og finansieringsmuligheder, sikrer, at disse startups ikke kun adresserer kritiske sundhedsbehov, men også opnår skalerbarhed og global rækkevidde.


Fullscreen Mode

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY