You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Healthtech henter millionbeløb fra kendt iværksætter: Vil indfri globale ambitioner

Holdet bag NordInsight.
Stifter af Radiobotcis, Stine Mølgaard, har investeret i det danske health-tech startup, NordInsight. Nu er ambitionen at udbrede løsningen, der kan øge patientsikkerheden globalt.
Stifter af Radiobotcis, Stine Mølgaard, har investeret i det danske health-tech startup, NordInsight. Nu er ambitionen at udbrede løsningen, der kan øge patientsikkerheden globalt.

Det danske Health Tech startup NordInsight udviklet en platform, der gør det muligt for sundhedsprofessionelle hurtigt og præcist at identificere implantater og deres MRI-sikkerhedsvejledninger. Nu har virksomheden rejst sin første investeringsrunde på 1,2 millioner kroner.

Blandt investorerne er Stine Mølgaard (Mølgaard Capital) og co-founder af Radiobotics, Likeminded.VC, Frederik Brøns og Nille Klæbel, der alle har givet projektet økonomisk vind i sejlene.

“Med den overvældende positive respons fra vores samarbejdshospitaler og den stærke støtte fra vores investorer, står vi på tærsklen til noget helt specielt. Ikke alene vil vi udvide vores samarbejde med flere danske hospitaler, men vi har også sat kursen mod UK, som oplever nøjagtig samme problematik som i Danmark,” forklarer Simon Elliott Thomassen, CEO, NordInsight.

Metalelementer og andre typer implantater er potentielle risikofaktorer, når man får foretaget en MRI-undersøgelse Ved at reducere ventetiden på MR-scanninger og tiden brugt på at identificere implantater, kan NordInsight forbedre patientsikkerheden.

NordInsights håber, at investering vil hjælpe med at få et større andel af det danske MR-marked og støtte virksomhedens ekspansion til Storbritannien og andre nordiske lande.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY