You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Heini Zachariassen stopper som Vivino-CEO

@jakob

Med øjeblikkelig virkning træder Heini Zachariassen af som Vivino-direktør. Han afløses af Chris Tsakalakis, der er tidligere direktør på eventplatformen StubHub. 

Verdens største online community og markedsplads for vinelskere får ny mand i front. Heini Zachariassen forlader posten og Chris Tsakalakis sætter sig i direktørstolen som selskabets nye administrerende direktør. Heini Zachariassen bliver i Vivinos bestyrelse og fortsætter sin rolle som selskabets Chief Evangelist.

Vivino blev grundlagt i 2010 af Heini Zachariassen og Theis Søndergaard. De to stiftere var dengang frustrerede over, at det var svært at vide hvilke vine, var værd at købe. I dag består Vivino af et online community på mere 30 millioner vinentusiaster, og det femstjernede Vivino Rating-system betragtes som verdens største brugergenererede anmeldelsessystem af vin.

Det er ikke længe siden, at Vivino udvidede deres vinimperium ved at bygge en e-handelsmarkedsplads, hvor forbrugerne i dag køber vin for millioner af kroner hvert år. Det er med afsæt i den vækst, at Vivino kan tiltrække en tung profil som Chris Tsakalakis til at eksekvere den næste fase af udviklingen.

Under Tsakalakis otte år hos eventplatformen StubHub voksede den til at blive verdens største billetmarkedsplads.

Den erfaring skal han tage med videre til Vivino og realisere vinappens ambition om runde et årligt salg på 1 milliard US dollars, ekspandere til nye markeder, skabe nye e-handelsprodukter og tilbyde platformen til detailpartnere der ønsker at markedsføre sig overfor slutbrugerne.

“Da det globale marked for online vinsalg fortsætter med at vokse betydeligt, er det tid til at bringe en ny CEO ind. En der ved, hvordan man opbygger en stor global markedsplads, der kan ændre måden vin opdages, deles og sælges,” siger Heini Zachariassen.

“Chris bringer hans succes og erfaring til Vivino og vil hjælpe forbrugerne med at købe vin, så de aldrig drikker en dårlig vin igen.”

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY