You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Hemmeligt dansk startup rejser 15 millioner inden produktet er lanceret

@sebastian
Personlig udvikling skal være for alle. Det er missionen bag et nyt startup ved navn Humani, som med en række erfarne stiftere ved roret har rejst 15 millioner kroner allerede inden deres produkt er på markedet.

“Vi frigør menneskers indre superkræfter.”

Meget mere offentlig information findes der ikke på nuværende tidspunkt om startuppet Humani. Men med en mission om at demokratisere personlig udvikling kombineret med et stærkt grundlægger-team bestående af Anders Mayntzhusen, Mik Strøyberg og Christian Sejersen (erfaring fra blandt andet Dixa, Good Monday og LEO Innovation Lab) har startuppet netop rejst 15 millioner kroner fra Dreamcraft Ventures og en række fremtrædende engleinvestorer. Det på trods af, at produktet først lanceres senere i år.

“Da jeg første gang mødte Anders, Mik og Christian, blev vi straks forbundet over deres mission om at demokratisere talentudvikling i organisationer, og sammen som et team bringer de en vindende kombination af erfaring og hjerte til at lede denne forandring,” siger Carsten Salling, general manager i Dreamcraft Ventures.

Stifterne af Humani (fra venstre): Mik Strøyberg, Anders Mayntzhusen, og Christian Sejersen.

En ny måde at måle mennesker

Humani er opstået i kølvandet på den globale pandemi, som startuppet mener har ændret forholdet mellem organisationer, ledere, medarbejdere og teams permanent. Det har skabt et ønske om mere kontrol over arbejdsmiljøet og mere fokus på at forstå mennesker – specielt i deres færdigheder og top-talenter.

“Talentudvikling er en topprioritet for den nye generation af medarbejdere, og Humani bringer dette indenfor rækkevidde for alle medarbejdere, ikke kun nogle få udvalgte. Med deres platform får ethvert talent adgang til muligheder for vækst, selvforbedring og trivsel,” siger Nicolas Blier-Silvestri, Head of People and Culture hos Dreamcraft Ventures.

Startuppet vil ændre og demokratisere talentudvikling ved at angribe psykometri (måling af mentale egenskaber og tilstande hos enkeltpersoner red.) på en anden måde, end vi kender det i dag. I modsætning til generiske personlighedstests skræddersyr Humanis såkaldte adaptive personlighedsintelligensplatform (APIP) tests til kontekst og udfordring. På den måde modtager team og enkeltpersoner feedback i realtid, der er konkret og forståelig – uden behov for en coach.

Lanceres i år

Humani er designet til at støtte scaleups i at optimere deres teamsammensætning og frigøre potentialet i teams og enkeltpersoner. Den nuværende platform, som kun er tilgængelig for test-brugere, anvender maskinlæring og generativ AI til at automatisere testfortolkning og give personlig rådgivning til teams og individer.

Hvordan den digitale platform i praksis kommer til at fungere, må vi vente lidt endnu med at se, men med investeringen på plads forventer Humani at kunne slippe deres første produkter til både individer og organisationer løs senere i år.

“Vi er begejstrede for at have Dreamcraft Ventures’ støtte, mens vi arbejder på at revolutionere den måde, folk tilgår deres liv og deres karriere,” siger Anders Mayntzhusen, CEO for Humani, og fortsætter: “Med finansieringen vil vi kunne bringe vores avancerede AI/ML-motor til næste niveau og gøre en reel indvirkning på, hvordan mennesker lever og arbejder.”

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY