You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Historisk: Fintech-startup rejser rekord-investeringsrunde

@Erik

Scaleup Finance har netop rejst investering, der ifølge virksomheden selv slår danmarksrekord. Nu skal ambitionerne om udlandet og unicorn-status indfries. 

Scaleup Finance har netop rejst investering, der ifølge virksomheden selv slår danmarksrekord. Nu skal ambitionerne om udlandet og unicorn-status indfries. 

Opdatering: Vi har begået en brøler. Vi har taget fejl af en pressemeddelelse og dækket dette som en nyhed. Det var det også, blot i august 2022, hvor vi endda selv dækkede den. Det kan du læse her.

Det danske fintech-startup Scaleup Finance har med en investering på 58 millioner kroner har gennemført den største seed-runde nogensinde i Danmark. Det skriver Børsen i dag.

Scaleup Finance tilbyder en såkaldt digital ‘CFO’ til startups og scaleups; en platform, der hjælper med økonomistyring, budgetter, administration til løn og finansielle modeller.

Og det produkt har så meget potentiale, at en række udenlandske venturekapitalistfonde og business angels nu har tilført mere kapital til virksomheden.

“Vores mål er at gøre det nemt og overskueligt, så virksomhederne ikke skal forholde sig til en lang række forskellige systemer, som skal styre deres finanser. Og når vi er ude at præsentere vores pakkeløsning, så skal vi sjældent overbevise virksomhederne, om at der er et problem, fordi det er de helt selv klar over,” forklarer CEO i Scaleup Finance, Alexander Sonne Wulff, til Børsen.

Vokset massivt

Scaleup Finance startede blot i marts sidste år, men har har allerede omkring 15 millioner kroner i årlige abonnementsindtægter og har over 100 virksomheder på kundelisten. I samme periode er antallet af medarbejdere vokset fra 6 til 70.

Den nye rekordinvestering skal hjælpe Scaleup Finance på vej med at nå nye internationale markeder. For selvom virksomheden allerede er startet op på det britiske marked, rækker ambitionenerne endnu længere ud.

“Det problem, vi løser, er ikke isoleret til Danmark. Startups opererer på samme måde globalt, så vi har tænkt Scaleup Finance som en global virksomhed fra dag ét,” siger Alexander Sonne Wulff til Børsen.

Målet er unicorn-status

På sigt er målet for Scaleup Finance at få status som unicorn. Men hvis den ambition skal indfries, skal vækstrejsen ske i trin.

“Lige nu er vores primære målsætning at lykkes på det britiske marked. Vi har været her i små to måneder og oplever samme gode feedback, som da vi startede på det danske marked, men vi oplever allerede en større vækst her, end vi gjorde i Danmark,” siger han Sonne Wulff til Børsen.

Den danske virksomhed håber, at det britiske marked kan blive springbræt til det amerikanske, har Alexander Sonne Wulff forklaret Børsen.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY