Hjælpen findes lokalt over hele landet

@Redaktionen

At starte en virksomhed kan føles som en stor og ensom rejse. Men sådan behøver det ikke at være.

At starte en virksomhed kan føles som en stor og ensom rejse. Men sådan behøver det ikke at være.

This post is also available in: English

Iværksættere, startups og scaleups har altid adgang til en række tjenester og ydelser fra lokale erhvervshuse og regionale, tværkommunale erhvervshubs i Danmark.

Disse offentlige hubs er designet til at skabe et støttende miljø, hvor virksomheder i alle former og størrelser kan få hjælp til at vokse og trives. Og typisk har de meget at tilbyde gratis, da de oftest er finansieret af offentlige midler.

Service for alle størrelser

De fleste kommuner i Danmark har et lokalt erhvervshus for nye iværksættere. Deres ydelser omfatter typisk 1:1 vejledning om at starte, drive og udvikle sin egen virksomhed samt arrangementer om grundlæggende forretningsemner. Husene giver også adgang til finansieringsmuligheder, herunder tilskud, hvilket kan være særligt gavnligt for nye iværksættere.

Kun en brøkdel af de lokale erhvervshuse er opført i denne vejledning og kun som eksempler.

Derudover findes der seks regionale erhvervshuse i Danmark. Disse knudepunkter tilbyder specialiseret vejledning og fungerer som indgang til erhvervsfremmesystemet for små- og mellemstore virksomheder. 

Deres ydelser omfatter specialiseret 1:1 vejledning, uddannelse og workshops om emner som markedsføring og finansiering, hjælp til forretningsudvikling, adgang til finansieringsmuligheder, netværksarrangementer osv.

Fullscreen Mode

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY