You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Insister på #The Nordic Way

@Redaktionen

Af Avnit Singh, CEO hos TechBBQ, & Benjamin Rej Notlev, CCO & CIO hos TechBBQ


2022 er et særligt år for os på TechBBQ, da det markerer vores 10. arrangement.

Vi er ekstremt stolte af, at TechBBQ har været en konstant spiller i det nordiske startup-økosystem og en tilbagevendende international begivenhed, som startup-fællesskabet har kunnet regne med. Det er også meget tilfredsstillende at være vidne til, hvordan det, vi i dag definerer som et topmøde, har udviklet sig både i størrelse og kvalitet siden starten i 2013.

I dag er vi Skandinaviens største tech Summit, og det er vigtigt for os at insistere på at gøre vores arbejde i overensstemmelse med The Nordic Way. Fordi vi ikke er det næste Silicon Valley – og det skal vi heller ikke være. Faktisk har vi som økosystem en tendens til at glemme, hvor unikke vi er i Norden.

Der er meget at være taknemmelig for.

Danmark er ifølge flere kilder et af de mest digitaliserede og innovative lande i verden, og efterspørgslen efter talenter blandt danske tech-virksomheder er enorm. Vi har helt sikkert den største pulje af tech-stiftere og talenter i Norden.

Derudover tilskynder og støtter regeringerne i de nordiske lande, universiteterne og lokalsamfundet forskning og udvikling samt oprettelsen af innovationshubs for startups i hele landet og støtter store iværksætterarrangementer som TechBBQ.

Danmark er også et af de bedste steder i verden at etablere en virksomhed, vi har et af de bedste sundhedssystemer i verden, og vi ligger altid i top i internationale benchmarks, når det gælder levestandard.

Vi har et offentligt skolesystem af høj kvalitet og et højt uddannelsesniveau, og vi har nogle af de mest trygge samfund, som er de mest attraktive steder at bo. Vi har de mindst korrupte lande i verden, og alt fungerer med hensyn til infrastruktur, logistik og tidsregistrering.

Når det kommer til at tilpasse sig nye produkter og koncepter, er de nordiske forbrugere og virksomheder kendt for deres evne til at være first-movers, og derfor kan det være et smart træk for enhver nystartet virksomhed at afprøve sin nye teknologi i Norden først, før den bliver global.

Endelig er de nordiske lande tillidsbaserede samfund, der trives med gennemsigtighed, inklusion og lighed som vores ledende værktøjer. Vi har også en kultur med høje etiske standarder og en stærk finansiel sektor, der kører stabilt og sikrer dig som moderne global borger tryghed.

Det, der begejstrer os mest i alt dette, er den unikke atmosfære for nystartede virksomheder, som har vist sig at være så inspirerende. På vegne af TechBBQ-teamet er vi glade for at arbejde i et miljø, der fuldt ud støtter iværksættere.

Lad os fejre vores 10. begivenhed sammen.

Vi ønsker dig en sjov, frugtbar og sikker tur fuld af nye kontakter og læring!

FREE E-PAPER:
Get "The Danish Startup Bible"

…you will also be signed up for our weekly newsletter with the latest news and stories from the Danish startup-ecosystem!

Vi spammer ikke, og du kan altid afmelde dig igen!
Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY