You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Investeringer: Få ugens overblik over hvor kapitalen bevæger sig hen

@Adam

Økosystemet vokser og vi bidrager til at skabe overblik over den risikovillige kapital. I denne uge er finder man to startups, som har fået investeringskroner til vækst. 

Økosystemet vokser og vi bidrager til at skabe overblik over den risikovillige kapital. I denne uge er finder man to startups, som har fået investeringskroner til vækst. 

Det danske startup-økosystem er vokset eksplosivt det seneste årti. En millioninvestering til vækst i en startup var for ti år siden ret eksotisk. I dag sker det gange om ugen – også selvom den risikovillige kapital lige nu holdes tættere til kroppen end tidligere.

De mange investeringer gør det umuligt for os at skrive en artikel om dem alle. Derfor prøver vi sammen med læserne, altså dig, og gode aktører i økosystemet løbende at kortlægge investeringerne.

Læs også: Ny investeringsdatabase: Få overblik over hvor kapitalen bevæger sig hen i det danske økosystem

Initiativet er designet til at give investorer, iværksættere og andre interesserede en forståelse af, hvor kapitalen bevæger sig hen, og hvilke områder, der oplever vækst.

Kender du til en investering, som ikke allerede er i databasen, kan du skrive til os på Investering@techsavvy.media.


Ugens investeringer

💊Health Bio-tech startuppen ComMIT Biologics, der udvikler særlige antistoffer, har rejst EUR 16 millioner i seedrunde af investorer Novo Holdings og Bioqube Ventures.

🚀Rumraket-startuppet Orbex har rejst en investering på DKK 145 millioner fra Danmarks Eksport- og Investeringsfond, Octopus ventures, BGF, The Scottish National Investment Bank.


Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY