De to stiftere bag appen tiimo er nomineret til endnu en CareWare-pris, som blev offentliggjort kort tid efter de vandt Borgerprisen ved CareWare 2017. 

Sammen med tre andre startups er appen tiimo nomineret til CareWare Next Iværksætter-prisen. Nyheden kommer ikke længe efter, at stifterne, Melissa Azari og Helene Lassen Nørlem vandt Borgerprisen ved CareWare 2017.

Læs også: ADHD-app vandt Borgerprisen ved året CareWare

“Det har stor betydning for os at blive nomineret til CareWare Iværksætterprisen, blandt mange dygtige iværksætter, der også arbejder inden for sundhed- og velfærdssektoren. Vi kommer i dette forløb til at pitche for vigtige beslutningstagere inden for den kommunale sektor samt relevante investorer. Det ligger i rigtig god tråd med resten af de planer, vi har for 2017, da vi netop har fokus på salg og på at rejse kapital,” siger Helene Nørlem. 

Henvender sig til visuelle tænkere

tiimo er et intelligent ur, som er designet til at gøre hverdagen lettere for børn og unge med særlige behov; det sig være autisme, ADHD eller hjerneskade. tiimo hjælper med at holde styr på dagens gøremål gennem nyttige råd og et visuelt overblik.

For stifterne har det været vigtigt at udvikle tiimo i samarbejde med familier i målgruppen og at designe tiimo som en lille ven og hjælper i hverdagen i stedet for et løftet pegefinger eller handicapur.

CareWare Next Iværksætterprisen uddeles til early stage iværksættere, som har sendt deres første prototype til test eller ud til de første kunder. Vækstpotentiale, et lovende produkt med en realistisk forretningsmodel og en organisation med de nødvendige kompetencer er nogle af de kriterer, dommerpanelet vurderer virksomhederne ud fra.

Læs også: Hjernetræning, mobile drops og smarte smykker dyster om velfærdspriser

Dommernes begundelse for tiimo lød:

“tiimo er nomineret, fordi det er en godt tænkt løsning, der fjerner barrierer og fungerer på børnenes præmisser. Dette er et sympatisk projekt, der rammer ind i den store udfordring, som den voksende gruppe af børn og unge med diagnoser oplever med at få dagen til at hænge sammen. Når der kommer styr på hverdagen, frigøres familiers, læreres og pædagogers ressourcer og hele netværket omkring den unge påvirkes positivt.”