Dette indhold er sponsoreret

Et velplejet og sundt hår er vigtigt for de fleste mennesker. Og de fleste er som regel også gode til at pleje deres hår udefra, men du kan faktisk også pleje håret indefra. Det var netop denne tankegang og vinkel på hårpleje, som blev startskuddet for Hairlust, som er et dansk hårpleje brand stiftet af en dansk iværksætterduo, der specialiserer sig indenfor naturlige hårprodukter med afsæt i skandinaviske værdier. I deres første produkt var fokus på vitaminer til håret i form af tabletter, som indeholdt alle de næringsstoffer, som håret har brug for, for at vokse sig sundt og stærkt. Siden da har HairLust udvidet produktsortimentet til prisvindende kosttilskud til håret, hårpleje og hårtilbehør.

Idéen bag HairLust

Ideen til HairLust opstod, da medejer og medstifter Sofie Tidemand bøvlede med slidt hår efter en periode med et forbrug af hårekstensions. Hun havde forsøgt sig med vitaminer for at få håret på rette spor igen. Det eneste problem var bare, at det krævede et indtag af omkring fire til fem forskellige vitaminpiller hver eneste dag, hvilket var både uhensigtsmæssig og rigtig dyrt.

De to stiftere

De to stiftere af HairLust, Sofie og Rasmus, drømte begge to om at prøve kræfter med iværksætteri, så de besluttede sig for at finde en bedre løsning på Sofies problem. De studerede den eksisterende forskning på området, og undersøgte de løsninger der allerede fandtes på markedet, inden de tog fat i farmaceuter og en producent, som kunne hjælpe dem med at producere deres helt egne vitaminer til håret. Idéen tog fart i starten, og selvom HairLust bare skulle være en sidebeskæftigelse for de to iværksættere, har de i dag tolv ansatte, som hjælper virksomheden med at fortsætte sin vækst. 

Naturlig hårpleje i øjenhøjde

HairLust er særligt kendte for deres hair gummies, men også deres økologisk certificerede hårpleje samt hårtilbehør, heriblandt wet brush, som er en hårbørste, der er beregnet til at børste håret mens det er vådt. HairLust blev årets vindere ved det prestigefyldte Danish Beauty Awards 2021, da de som det eneste brand vandt to priser. Det var deres innovative hårbalm, der vandt årets hårplejeprodukt og deres hovedbundsbørste, som vandt årets beauty accessory.