You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Iværksætter køber Løverne ud: “Nu kan vi se fremad igen”

Der var lutter smil og store forventninger til fremtiden, da Mia Wagner og Jan Lehrmann investere 1,2 mio. kroner i startuppet L’amourbox gennem Løvens Hule. Men samarbejdet kom aldrig til at fungere ordentligt, så nu har iværksætteren købt de to løver ud af virksomheden.

Sidste år fik startuppet L’amourbox en investering på 1,2 mio. kroner fra Mia Wagner og Jan Lehrmann i 4. sæson af Løvens Hule. Desværre blev samarbejdet aldrig en succes, og iværksætteren bag har derfor købt de to løver ud igen efter længere tids forhandling.

Sidste år fik startuppet L’amourbox en investering på 1,2 mio. kroner fra Mia Wagner og Jan Lehrmann i 4. sæson af Løvens Hule. Desværre blev samarbejdet aldrig en succes, og iværksætteren bag har derfor købt de to løver ud igen efter længere tids forhandling.

Det var sæsonens største investering, da Kristoffer Hjerrild fik 1,2 mio. kroner for 25 procent af sin virksomhed L’amourbox fra løverne Mia Wagner og Jan Lehrman i 4. sæson af Løvens Hule.

Læs også: L’amourbox: Gik på kompromis med værdiansættelsen – og det var den rigtige beslutning

Det hele tegnede godt: Nu skulle der for alvor fart på den romantiske abonnementsboks. Men samarbejdet blev aldrig en succes, og ifølge Kristoffer Hjerrild var det i høj grad forventningsafstemningen som kiksede.

”Under optagelserne til Løvens Hule, og i den efterfølgende forhandling, skulle det gå rigtig hurtigt med at få aftalen på plads før det kom på tv. Tidspresset fik desværre stor betydning for vores samarbejde, da vi ikke lykkedes med at få forventningsafstemt ordentligt. Som resultat af dette, har vi i fællesskab valgt at ende samarbejdet, og jeg har købt dem ud,” siger Kristoffer Hjerrild.

Erkender fejl og takker løverne

Kristoffer Hjerrild forklarer, at der ikke var enighed om, hvor aktivt investorerne skulle deltage i udviklingen af virksomheden, og deruover var de også uenige om strategien. Han erkender, at han selv begik en række fejl, som sled på samarbejdet, da hverdagen igen meldte sig.

Alligevel fortryder han ikke at have deltaget i DR-programmet, og i dag takker han stadig de to løver for troen på ham og hans virksomhed – og for en god afslutning på samarbejdet.

”Selvom det ikke gik som vi havde håbet, vil jeg gerne takke de to løver for at have troet
på mig. Jeg har lært rigtig meget under hele forløbet, og så var det fantastisk med alt den
eksponering vi fik fra Løvens Hule,” siger Kristoffer Hjerrild

En reminder til håbefulde iværksættere

Optagelserne til den 6. sæson af Løvens Hule er netop startet, og iværksætteren opfordrer derfor andre håbefulde iværksættere til at få snakket forventninger igennem med løverne,  så der er et sundt fundament for et potentielt samarbejde.

”Der er jo ingen tvivl om, at investorer kan være fantastisk for ens virksomhed, og det gælder også Løverne. Dog er det vigtigt at få ytret og holdt fast i de forventninger du har til dine potentielle investorer,” siger Kristoffer Hjerrild.

Ny investering på vej

På trods af udfordringerne ser Kristoffer Hjerrild meget positivt på fremtiden for L’amourbox, der har oplevet massiv vækst siden han deltog i programmet – og alene de seneste 3 måneder er vokset mere end 40 procent.

Læs også: Pikant koncept tredobler antallet af medlemmer efter ”Løvens Hule”

”2020 har været et utrolig svært år for os, men i de seneste tre måneder har vi indledt en
omfangsrig omstrukturering og re-branding, hvilket har resulteret i en markant medlemsvækst – og med de mange optimeringer, vi har på trapperne, er vi klar til for alvor at kunne få fart på,” siger Kristoffer Hjerrild.

Den nu løvefri iværksætter regner da heller ikke med at være uden investor længe, men regner med i løbet 2020 at få nye investorer ombord.

”Vores forventninger er at lande en ny investering i efteråret. Sexual Wellness har aldrig været vigtigere, og vi er sikre på, vi kan finde de helt rigtige investorer, som kan hjælpe os med at nå ud i resten af Europa og USA,” siger han.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY