You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Iværksætter vil redde lukningstruet festival: Har allerede indsamlet 180.000 kr

@Adam

Serieiværksætteren Jonathan Løw har sat sig for at redde en lokal musikfestival for folk med handicap. Og selvom han allerede har indsamlet en betydelig sum penge, så er han ikke i mål endnu.

Serieiværksætteren Jonathan Løw har sat sig for at redde en lokal musikfestival for folk med handicap. Og selvom han allerede har indsamlet en betydelig sum penge, så er han ikke i mål endnu.

This post is also available in: English

Hvert år samles næsten 10.000 udviklingshæmmede til Sølund festivalen. Her er de sammen i 3 dage, hvor de blandt andet lytter til god musik. Men i år blev den kun med nød og næppe afholdt og fremtiden for festivalen hænger i en tynd tråd.

Nu er Jonathan Løw gået ind i kampen for at redde festivalen. Og det er der en helt særlig personlig grund til.

“Min mor arbejdede som pædagog og var ofte med beboere på festivalen. Jeg har selv været der nogle gange, og det er på alle måder en fantastisk fest, hvor man gør noget for nogle mennesker, der ikke er som de fleste af os andre,” siger Jonathan Løw i et interview til tv2østjylland.

Mangler et stykke vej endnu

I skrivende stund er der allerede blevet indsamlet over 180.000 kr.

Men selvom pengene er strømmet ind, er der stadig et stykke vej endnu, inden festivalen er reddet. 

“Hvert år fejrer næsten 10.000 mennesker med udviklingshandicap livet på denne fantastiske festival. De er sammen i 3 dage for at lytte til go’ musik; danne nye venskaber og måske finde en sød kæreste.

Det er næsten ikke til at tro, at sådan en festival kan være truet af lukning, men det ER den. Derfor startede jeg indsamlingen, og I er SÅ SEJE. Skal vi sammen være endnu mere rock’n’roll?,” fortæller han i et Linkedin-opslag.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY