Selvom de to erfarne iværksættere har etableret JumpStory med afsæt i kunstig intelligens, så er målet at gøre slutresultatet alt andet end kunstigt.

De erfarne iværksættere Anders Thiim Harder og Jonathan Løw har sammen sat en ny virksomhed i verden kaldet JumpStory. Og hele ideen bag platformen, der ved hjælp af blandt andet kunstig intelligens skriver tekster for virksomheder, er, at gøre AI mere menneskelig.

”JumpStory hjælper små og store virksomheder med at producere bedre indhold til SEO-tekster, blogs, opslag på sociale medier, jobannoncer med mere. Det gør vi ved at kombinere kunstig intelligens og tekstforfattere på en måde, hvor de gør hinanden bedre frem for, at maskinen skal erstatte mennesket,” forklarer Anders Thiim Harder, adm. direktør i JumpStory.

Begge stiftere kommer fra kommunikationsbranchen. Anders Thiim Harder er i forvejen indehaver af kommunikationsvirksomheden Kommunikationspartiet og medejer af Pressesystemet, mens Jonathan Løw er kendt som foredragsholder og PR-rådgiver.

”I hverdagen gør JumpStory livet nemmere for danske virksomheder. Som kunde lægger man et udkast til eksempelvis en SEO-artikel eller et LinkedIn-opslag op på JumpStory, og får det så gennemskrevet og optimeret af vores team af AI og tekstforfattere,” forklarer Jonathan Løw.

Og den ide tror investerteamet hos Borean Innovation og SIU så meget på, at de har investeret et større millionbeløb i JumpStory.

Alle mennesker skal kunne forstå hinanden

”JumpStory er sat i verden for at gøre digital kommunikation så god, at alle mennesker i verden forstår hinanden bedre. Det er det hvorfor, som driver både Anders og jeg samt vores medarbejdere i Aarhus og Aalborg,” siger Jonathan Løw.

Millioninvesteringen fra Borean Innovation og SIU skal bruges til at fortsætte den teknologiske udvikling samt udbrede kendskabet til JumpStory herhjemme og i udlandet.

”JumpStory er early-stage, og vi har i høj grad investeret i det dygtige team bag. Udover Anders og Jonathan består kerneteamet af to eksperter i kunstig intelligens og maskinlæring fra Aalborg Universitet. Det er den kombination af erfarne kommunikationsfolk og unge spydspidser indenfor AI, som vi tror rigtig meget på,” siger Søren Niebuhr, der er porteføljechef hos Borean Innovation og i forbindelse med investeringen indtræder som formand for selskabets bestyrelse.

JumpStory er etableret i foråret 2018 og har siden fået kunder som LaserTryk.dk, Grød og Searchmind med på platformen.