Danmarks næststørste madportal, Hungry.dk, har fået en tocifret kapitalindsprøjtning fra en af verdens største madbestillingstjenester. Nu skal der turbo på markederne i Holland og Irland.

Verdens største madbestillingstjeneste, DeliveryHero, har investeret 30 millioner kroner i danske Hungry.dk. Det skriver CEO for Danmarks næststørste madportal, Morten Larsen, i en Facebookopdatering.

Flotte resultater gav pote

Siden 2013 har DeliveryHero været minority shareholders i Hungry.dk, hvor de fik en andel af selskabet mod en licensaftale på deres tekniske platform, som Hungry stadig drives på.

Men på grund af Hungrys udvikling og seneste årsregnskab, der viste en fordobling af bundlinjen, har DeliveryHero valgt at investere stort i den danske platform, skriver Morten Larsen til TechSavvy Media.

Ifølge Morten Larsen er DeliveryHero et godt match, da de driver markedspladser i hele verden og for ikke længe siden opkøbte madbestillingstjenesten også Foodpanda og Foodora, og har derfor indgående kendskab til Hungrys industri, skrver Morten Larsen.

Læs også: Hungry.dk fordobler bundlinjen: Vil have fat i flere af dine måltider

Investeringen skal bruges på at sætte skub under aktiviteterne i Irland og Holland, hvor Hungry har udvidet sin forretning til.

Hungry.dk gik live i 2013. Siden er platformen vokset til at beskæftige 60 medarbejdere og sælge mad for over 250 millioner kroner om året.