Ansøgningen er åben til syvende sæson af DR-programmet ‘Løvens Hule’. Og vi vil så gerne se en masse tech-iværksættere foran hele Danmarks investorpanel.

Endnu en sæson af Løvens Hule er bekræftet, og det er nu muligt for iværksættere at ansøge om foretræde for investorerne i DR-programmet.

Alt er i den syvende sæson af programmet som det plejer: Modige iværksættere stiller sig frem foran hele Danmark og pitcher deres startup for de fem løver. Også investorerne er de samme som i seneste sæson – Jacob Risgaard, Christian Arnstedt, Jan Lehrmann, Mia Wagner og Jesper Buch.

Flere tech-startups, please?

Mens en række tech-iværksættere som Tiimo, Myselfie og Statum alle har oplevet rampelysets kræfter inde i hulen, bød seneste sæson på flere e-købmænd, brandbyggere og opfindere end egentlige tech-iværksættere.

Om det skyldes manglende søgning til programmet, om tech-startups bliver afvist i døren, eller om tech-iværksættere simpelthen bare finder andre veje til funding end den benhårde og meget offentlige hule, melder historien ikke noget om.

Vi krydser ikke desto mindre fingre for en stærkere repræsentation af danske tech-startups i denne syvende sæson af DR-programmet.

Ansøgning til Løvens Hule sker via linket her. Ansøgningsfristen er d.30. maj.

Du kan læse vores historien om tidligere deltagere i programmet here: https://techsavvy.media/tag/loevens-hule/