Klar til markedet: Dansk gamer-startup lander millioninvestering

Klar til markedet: Dansk gamer-startup lander millioninvestering

Holdet bag eBlaztr
Det danske startup eBlaztr har rejst en frisk investeringsrunde anført af bl.a. investeringsselskabet Voluntas Holding og inkubatoren Heymate. Nu gør de klar til at sende deres revolutionerende, alt-i-en gamercomputer på markedet.

“Vi regner med at dræbe den bærbare gaming-computer.”

Det var budskabet, da vi i sommer talte med med det danske eBlaztr. Nu gør startuppet klar til at indtage markedet med deres alt-i-en computer målrettet gamere på farten.

Læs ogsåUgens Startup:”Vi regner med at dræbe den bærbare gaming-computer”

Det sker efter en dugfrisk millioninvestering fra investeringsselskabet Voluntas Holding, mens virksomhedens inkubator, Heymate, samtidig geninvesterer i virksomheden.

”Vi så et perfekt match mellem de kompetencer vi kan bringe i spil, og det kæmpe potentiale som teamet omkring eBlaztr har skabt, så vi er meget glade for investeringen og ser rigtig meget frem til samarbejdet med de to founders og Heymate,” siger Marc Olsen, Investment Manager i Voluntas Holding.

Jonan Bahnsen, CEO, eBlaztr

Mobilitet og gaming

I forhold til en almindelig bærbar computer, er eBlaztr stadig en stor og tung computer. Men målet for startuppet er heller ikke at erstattet bærbaren. Det er at ramme gamere på farten, som i dag enten bruger mange penge på en gaming-bærbar, der ikke er langtidsholdbar, eller slæber en endnu større stationær computer rundt.

“Hos eBlaztr er vores vision at skabe en produktplatform der bringer mobilitet til pc gaming. Vi har fået voluntas med på holdet og dermed har vi nu tilføjet 35 års erfaring i forretningsdrift og produktion, hvilket har givet os en enestående mulighed for at realisere vores vision på en helt ny skala. Og ved Voluntas hidtidige deltagelse på holdet har det vist sig, at der er tunge og værdifulde kompetencer i spil, som allerede kan mærkes som en enorm tilføjelse af værdi til virksomheden,” forklarer Jonan Bahnsen, CEO, eBlaztr

Med den nye investering består virksomhedens ejerkreds nu af de to stiftere Jonan Bahnsen og Allan Sejer, samt Heymate og Voluntas Holding.

Næste skridt i eBlaztrs udvikling bliver produktionen af prototype til interesserede grossister. Derefter sættes produktionen i gang og folkene bag forventer at sælge minimum 5.000 enheder i 2023.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY