You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Spiludvikler, KnapNok, Napnok

KnapNok Games smider k’et i fusion

@simone

Den danske spiludvikler KnapNok skifter navn efter fusion med to tech-selskaber. Nu tæller kontoret over 60 personer i fire lande, men det er ikke kun KnapNok, der vokser. Hele den danske spilbranche er under hastig udvikling.

Da KnapNok Games denne uge fusionerede med selskaberne Hexblade og Lateral Labs smed de K’et i svinget. Fra nu af kendes den danske spiludvikler under navnet NapNok Games. En lille ændring jovist, men der ligger mere bag.

Med fusionen er NapNok Games nu en virksomhed med mere end 60 mand ansat og kontorer i fire lande i byerne Minneapolis, Paris, København og Skopje. Væksten blev skudt i gang af lanceringen af Affordable Space Adventures.

En spiludvikling med fart på

Og det er ikke kun for NapNok, at udviklingen kører på skinner. Generelt er den danske spilbranche på vej op. Fra 2009 til 2013 er branchen vokset med 119 procent ifølge rapport om danske indholdsproducenters tal. Danske Kiloo havde i 2014 et overskud på 112 millioner kroner og en vækst på 2216 procent over fire år ifølge Dansk Spildudvikling, spilstudiet Play Dead var i år indstillet til hele syv Bafta, og mobilsuccesen Subway Surfers kommer som film – og så er vi slet ikke begyndt at tale om eSport endnu.

KnapNok Games blev stiftet i 2009 i København, og har udviklet spil til både Nintendo Wii,  Wii U, Microsoft Xbox Kinect, smartphones og PC. Med fusionen forventer NapNok Games at lancere mange flere interessante projekter.

“Vi har fuldført fusionen med Hexblade og Lateral Labs, som bringer nogle super spændende kompetencer og know-how til vores studio…NapNok blander KnapNoks prisvindende sociale multiplayer tilgang med Hexblades magiske computer visions-teknologier og Laterals 360 IP og evner til at opbygge virksomheder i en stor gryde, og ud kommer en masse spændende projekter, som vi ikke helt kan fortælle om endnu,” skriver Dajana Dimovska fra KnapNok, som med fusionen får titlen co-CEO og BD.

Udover Dajana bliver Lau Korsgaard CCO, Laterals Tim May bliver co-CEO og EP og Hexblades George Batog bliver CTO.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY