You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Køb nu, betal senere: Startup har allerede opnået en brugerbase på 100.000, og samarbejder med over 2000 virksomheder

@Adam

Startuppen fra Aarhus vil redefinere måden vi tænker finansiering på. De har allerede over 2000 samarbejdspartnere, som gør at de kan bevæge sig udenom bankerne.

Startuppen fra Aarhus vil redefinere måden vi tænker finansiering på. De har allerede over 2000 samarbejdspartnere, som gør at de kan bevæge sig udenom bankerne.

This post is also available in: English

I en verden, der konstant bevæger sig mod øget digitalisering, er innovation afgørende for at skabe løsninger tilpasset de nye behov, som opstår med de nye grænseflader. Det er vigtigt at have forbrugerne med på råd og samtidig lytte til virksomhedernes behov. Det er en svær balancegang, men den aarhusianske startup, Anyday, forsøger netop at finde den gyldne middelvej. 

Med deres fintech-løsning, forsøger de at skabe noget smart og effektiv, som de tror, på sigt vil fremme økonomisk vækst og åbne flere døre for nye forretningsmuligheder. Noget har de i hvert fald gjort rigtig indtil videre, hvis man kigger på deres seneste bedrift.

Finansiering uden bankerne

De har opnået en brugerbase på over 100.000 og integreret deres Buy Now, Pay Later (BNPL) løsning i samarbejde med 2.000 webshops og fysiske virksomheder i Danmark. Jonas Overgaard, CEO hos Anyday, mener at deres tilgang til BNPL ikke bare er en ny måde at betale på, men et paradigmeskifte i, hvordan vi tænker økonomisk fleksibilitet.

“Der er alt for mange kreditmuligheder, som ikke giver mening for forbrugerne. Det kunne være kassekreditten i banken som over halvdelen af voksne har og betaler til hver måned. Her mener vi, at det er et bedre alternativ med kort finansering uden omkostning for forbrugerne, og hvor butikkerne som tilbyder muligheden også tager omkostningen ved at tilbyde deres kunder finansiering. Med andre ord – Anyday er ikke et alternativ til andre BNPL løsninger, men et bedre alternativ til alle former for kredit.”

Tankegangen der ligger til bag deres løsning hos, skal forstås fra forbrugerens perspektiv forklarer Victor Wolthers, Head of marketing i Anyday;

“Vi forstår, at det kan være besværligt og dyrt at låne penge gennem de traditionelle løsninger på markedet i dag, især når det drejer sig om mindre køb. Derfor har vi skabt en løsning, der giver forbrugerne mulighed for at handle med lethed uden at skulle bekymre sig om lange ansøgningsprocesser eller skjulte gebyrer.” 

Læs også: Anyday rejser stor millioninvestering og gør klar til at indtage de fysiske butikker – TechSavvy

Konkret tilbyder de forbrugere en mulighed for at dele deres betaling op i 4 rente- og gebyrfrie rater. Det bliver muligt gennem samarbejdsaftaler med virksomheder og webshops, som indvilliger i at dække transaktionsgebyret for forbrugerne.

Deres samarbejdspartnere oplever en meromsætning på hver enkelt ordre, når de tillader køberne at kunne opdele deres betaling gennem Anydays BNPL-løsning. 

Løsningen målretter sig efter at styrke forbindelsen mellem forbrugerne og butikkerne ved at tilbyde en transparent betalingsoplevelse.

“Vi stræber efter at skabe en smooth oplevelse, hvor vores forbrugere kan handle med tillid, og vide præcis, hvad de betaler, så de kan bevare et overblik over deres økonomi. Vi har samlet over 2.000 webshops og virksomheder under vores paraply, så vi kan give forbrugerne et bredt udvalg af muligheder i vores dynamiske platform. Noget af det som vi er meget stolte af er, at mens vi løbende udvikler vores finansielle tjenester, sørger vi for at forbrugerne ikke oplever ubehagelige overraskelser, så vi kan tage skridtet mod en mere tilgængelig og bæredygtig økonomi for alle,” fortæller Victor.

Hos Anyday er de fast besluttet på at fortsætte med at udfordre status quo på en mere inkluderende måde. Med den store tilslutningen de har fået, må man kunne konkludere, at der er flere som deler deres vision og ser potentialet med den nye måde at tænke økonomisk fleksibilitet på.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY